Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cu ce prețuri își vinde familia Sterp produsele la târg. Internauții sunt revoltați: „Prețuri de Elveția”

Familia Sterp a participat la un târg din județul Cluj, unde și-a vândut produsele din lapte și carne de oaie.

Familia Sterp are o afacere care îi merge foarte bine. Mama Geta e cea mai implicată și are un ajutor de nădejde, fiica ei, Getuța. Produc mezeluri și lactate de la stâna de oi pe care o dețin.

Cu doar o zi în urmă, mama Geta și Getuța au mers la Târgul din Negreni ca să-și vândă produsele naturale. Nu au fost singure, ci au fost ajutate de soțul Getuței, Sebastian Crăciunescu. 

Printre participanții la târg s-a aflat și un urmăritor de pe internet care i-a recunoscut pe toți. Bărbatul a scos telefonul instant pentru a-i filma și a da de veste pe internet că familia Sterp vinde în Negreni.

În clipul video se observă că toți erau foarte implicați în această activitate. Se poate observa și stocul diversificat de produse scoase la vânzare, dar și prețurile lor, care au stârnit reacții acide din partea oamenilor de pe TikTok.

Produsele afișate la stand aveau prețuri cuprinse între 60 și 90 de lei. Mama Geta cerea 60 de lei pe brânza de burduf, 75 de lei pe cașcaval și 90 de lei pe untul de oaie.

„Cum vând puțin, cum umflă prețul./ Voi vedeți ce prețuri au?/ Prețuri de Elveția!/ 60 de lei un kg și salariul e de 1.800 de lei, incredibil.”, au fost câteva dintre comentariile celor din online.

Familia Sterp a primit și mesaje de susținere. „Respect pentru așa familie frumoasă și muncitoare!/ Ce aș cumpăra și eu de la voi!! Numai bunătățuri./ Dacă ne vom bate joc de producătorii locali vom ajunge să mâncăm doar gunoaiele străinilor din supermarket, fără să avem alternative.”, au spus admiratorii familiei Sterp.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cornelia Catanga a murit fără bani. Ce pensie avea, de fapt, cântăreața

Andreea Damian

Moștenirea Melaniei Trump: greșeli, mister și, în cele din urmă, absență

Andreea Damian

Fotografie Sorin Onisor – Toscana

realitatea

Humanitas LIVE ⎪ Cetăți, castele și alte fortificații din România

Ciocîrlan

Legendarul Kirk Douglas, alături de strănepoata de doar 8 luni. Fotografie de colecție

Andreea Damian

Beyonce, primul single de pe noul album. Spirit e cântecul perfect pentru un film Disney

Andreea Damian

Scrie un comentariu