Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cum a apărut Meghan Markle după anunțul dureros al avortului suferit în luna iulie

Meghan Markle (39 de ani) a apărut pentru prima dată în public după ce în urmă cu câteva săptămâni a dezvăluit faptul că a trecut în această vară prin evenimentul nefericit al unui avort spontan.

Soția prințului Harry a avut o apariție surpriză la CNN Heroes pentru a marca primul ei eveniment public de când a dezvăluit că a pierdut un copil. Acum, la capătul unui an dificil pentru ea din toate punctele de vedere, Ducesa de Sussex a ținut să transmită un mesaj de susținere pentru întreaga umanitate.

„Într-un an ce a reprezentat o provocare pentru toată lumea, sunt inspirată de poveștile de compasiune din comunitățile noastre. În toată țara, oamenii au uitat de propriile nevoi și s-au unit și au sprijinit bunăstarea celor din jur. În martie, criza de coronavirus lovea puternic și totul părea să se schimbe peste noapte. Pentru multe familii, impactul pandemiei a fost catastrofal și mulți s-au întrebat cum vor pune mâncare pe masă pentru rudele lor.”, a spus Meghan.

„Totuși, în fața acestei realități devastatoare am văzut și puterea spiritului uman și modul remarcabil în care persoanele răspund în vremuri dificile. Am văzut binele în oameni, în vecinii noștri și în întreaga comunitate ce se adună împreună pentru a spune că nu vor sta degeaba în timp ce alții rămân flămânzi.”, a continuat ea.

„Am văzut comunități acționând. Când programele pentru mesele de prânz ale copiilor noștri s-au oprit, am văzut persoane asigurându-se că micuții primesc hrana de care a nevoie. Și când cei vulnerabili nu și-au putut părăsi casele, noi, ca o comunitate, am apărut pentru a livra mâncare la ușa lor. Cunoaștem valoarea alimentelor, ca hrană, ca sursă de viață, iar în momentele de criză, căldura unei mese se poate simți la fel de reconfortantă ca o îmbrățișare necesară, mai ales în lipsa contactului uman din cauza distanțării sociale.”, a mai zis ducesa.

„În seara aceasta, sărbătorim acești eroi tăcuți, unii pe care îi cunoaștem, alții pe care îi aplaudăm de la depărtare. Acești indivizi s-au ridicat și s-au asigurat că vor îndeplini nevoile comunităților noastre, s-au asigurat că persoanele din jur nu trebuie să sufere. Ne-au arătat tuturor, chiar și în cele mai întunecate momente, că avem puterea de a reaminti altcuiva că există speranță și că vom fi bine.”, a adăugat soția prințului Harry.

În luna noiembrie, Meghan Markle dezvăluia că a pierdut o sarcină în luna iulie, găsindu-și curajul să povestească totul despre momentele grele pe care le-a experimentat.

ARTICOLE SIMILARE

Glumele pe seama emblemei Cupei Mondiale de Fotbal din Rusia 2018

Descoperă Maldive împreună cu Andreea Bănică. Sfaturi pentru o vacanță de neuitat

Andreea Damian

Călin Geambașu, vacanță cu familia reunită după scandalurile celebre

Tabu Tabu

Elena Ferrante: cele patruzeci de cărți preferate scrise de femei

Andreea Damian

Dovada indubitabilă că Jennifer Aniston speră la o împăcare cu Brad Pitt

Andreea Damian

Smokey eyes: joaca-te cu nuantele

realitatea

Scrie un comentariu