Tabu
PEOPLESlider

Cum a slăbit Cătălin Crișan peste 30 de kilograme în două luni

Cătălin Crișan a apelat la un medic specialist pentru că se îngrăşase foarte mult, ajungând la 104 kilograme.

Ideea de bază în dieta lui Cătălin Crişan era prevenirea senzaţiei de foame. Motiv pentru care artistul mânca de cinci ori pe zi, din trei în trei ore. Dieta durează 66 de zile şi este structurată pe 6 etape.

Dieta lui Cătălin Crişan presupune, pe lângă respectarea etapelor, şi multă mişcare. După ce a reuşit să slăbească, artistul a mărturisit că a păstrat unele obiceiuri deprinse în timpul dietei: a renunţat la făinoase şi dulciuri, iar când mănâncă friptură, se asigură că, dacă vrea să mănânce fructe, o face după cinci ore.

Care sunt regulile în dieta lui Cătălin Crişan

Până la dietă, sunt necesare câteva reguli. Aceste prevăd că se iau cinci mese pe zi, din trei în trei ore, nu se sare peste mese., nu se mănâncă între mese, nu se mănâncă altceva în afară de alimentele specificate în regim, se consumă trei litri de lichide pe zi – apă, ceai, cafea. Sunt interzise sucurile. De asemenea, nu se mănâncă după ora 20.00 și se găteşte fără ulei.

Etapa 1, două săptămâni

Se consumă: carne, peşte, organe, mezeluri, în orice cantitate, brânzeturi fermentate în limita a 100 de grame pe zi, un ou pe zi. Sunt permise condimentele, mai puţin hrean, ceapă, usturoi. Sunt interzise zahărul şi mierea.

Etapa 2, nouă zile

În primele trei zile se consumă fructe crude sau gătite în limita a 500 de grame pe zi, legume crude sau gătite în orice cantitate şi lactate proaspete în limita a 400 de grame pe zi – lapte, chefir, caş, lapte bătut, brânză de vaci. În dieta lui Cătălin Crişan sunt interzise: strugurii, perele, prunele, smochinele, stafidele, nucile, seminţele, cartofii, porumbul, fasolea uscată. În următoarele şase zile se consumă carne, mezeluri şi ouă în orice cantitate.

Etapa 3 durează 12 zile

În primele zile se consumă două ouă pe zi şi 100 de grame de brânzeturi nefermentate. Două din mese vor consta în legume verzi, în orice cantitate – spanac, urzici, castraveţi, varză, broccoli, etc.  În următoarele trei zile se mănâncă ouă, mezeluri şi carne în orice cantitate. Urmează trei zile de fructe şi legume – fructe în limita a 500 grame pe zi, legume fără restricţii şi lactate, maxim 500 de grame pe zi. În ultimele trei zile din dieta lui Cătălin Crişan se mănâncă din nou carne, mezeluri şi ouă, fără limite. 

Etapa 4 se derulează în 13 zile

În primele două zile se mănâncă fructe, 500 de grame pe zi, legume fără restricţie şi lactate, maxim 500 de grame pe zi. Următoarele trei zile sunt cele de carne – carne şi mezeluri în orice cantitate. La una din mese se mănâncă o salată verde. Urmează două zile de fructe şi legume. Apoi o zi de lactate proaspete, maxim 500 de grame. Două zile de fructe şi legume. Trei zile carne şi mezeluri.

Etapa 5 se face în 8 zile

În primele două zile se mănâncă fructe şi legume. Următoarea zi se mănâncă lactate proaspete. Urmează două zile de fructe şi legume. Şi trei zile de carne slabă şi mezeluri.

Etapa 6 durează încă 10 zile

În primele două zile se mănâncă lactate, maxim 400 de grame pe zi, fructe, maxim 500 de grame pe zi şi legume fără limită de cantitate. Urmează opt zile în care se alternează câte o zi de fructe şi legume cu o zi de carne, mezeluri şi ouă.    

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Ghid de consumabile medicale și spitalicești – Produse de îngrijire pentru mame și copii

Andreea Damian

Designerul lui Carmen Iohannis, replică acidă către Cătălin Botezatu

Andreea Damian

Zaharul ascuns din alimente. Surse surprinzatoare de zahar (partea I)

realitatea

Femeile din Coreea de Nord vorbesc despre abuzul sexual: “Suntem la mila bărbaților”

realitatea

Persoanele de culoare ar putea fi mai afectate de COVID-19 decât albii. Explicația oamenilor de știință

Andreea Damian

O puștoaică de 9 ani recreează look-ul vedetelor cu ce găsește prin casă. Rezultatul te va face să râzi!

Andreea Damian

Scrie un comentariu