Home > Lifestyle > Stiri > Cum arata Madalina Ghenea, inainte de operatiile estetice

Cum arata Madalina Ghenea, inainte de operatiile estetice


De cand este in atentia presei, s-a speculat ca bomba sexy care i-a pus inima pe jar lui Gerard Butler si-ar fi facut diverse interventii, cum ar fi implant mamar sau injectii cu acid hialuronic pentru ca nu era multumita de fizicul ei. Actrita nu a incuviintat, dar nici nu a dezmintit zvonurile.

O fosta colega de-a ei a povestit in urma cu un an, pentru un cotidian central, ca iubita lui Gerard Butler si-ar fi facut un implant mamar la doar 16 ani, in vacanta de vara dintre clasele a zecea si a unsprezecea. Cunostinta divei a tras concluzia respectiva pentru ca pustoaica a plecat de la scoala cu sani modesti si s-a intors cu un bust impresionant.

Alte surse contrazic teoria sustinand ca frumoasa de 25 de ani s-ar fi operat la trei-patru ani dupa ce s-a mutat definitiv in Italia. Sunt si care voci sustin ca nici buzele dupa care suspina milioane de barbati nu ar fi naturale.

Articole asemanatoare
Mădălina-Ghenea
Mărturisirea neașteptată a Mădălinei Ghenea despre bărbați și căsătorie
Ce spune Alexandra Pavel, soția lui Keo, despre intervențiile estetice
chirurgie plastică
Apelurile video sporesc interesul pentru chirurgia plastică
Ce motive are Mădălina Ghenea să fie mai fermecătoarea ca niciodată

2 Responses

  1. Andrei

    Asa o fi, dar arata super. DIn pacate sunt destule care se opereaza si rezultatul e tot de cct. Macar Madalina a devenit mult mai sexy. SI mai e ceva. Uitati-va si in ochii ei, uitati-va la corpul ei si la sufletul ei. Mai conteaza ca si-a marit buzele?!

Comenteaza acest articol

Cum arata Madalina Ghenea, inainte de operatiile estetice

by   1 min
2