Home > Lifestyle > Stiri > Cum arata Madalina Ghenea, inainte de operatiile estetice

Cum arata Madalina Ghenea, inainte de operatiile estetice


De cand este in atentia presei, s-a speculat ca bomba sexy care i-a pus inima pe jar lui Gerard Butler si-ar fi facut diverse interventii, cum ar fi implant mamar sau injectii cu acid hialuronic pentru ca nu era multumita de fizicul ei. Actrita nu a incuviintat, dar nici nu a dezmintit zvonurile.

O fosta colega de-a ei a povestit in urma cu un an, pentru un cotidian central, ca iubita lui Gerard Butler si-ar fi facut un implant mamar la doar 16 ani, in vacanta de vara dintre clasele a zecea si a unsprezecea. Cunostinta divei a tras concluzia respectiva pentru ca pustoaica a plecat de la scoala cu sani modesti si s-a intors cu un bust impresionant.

Alte surse contrazic teoria sustinand ca frumoasa de 25 de ani s-ar fi operat la trei-patru ani dupa ce s-a mutat definitiv in Italia. Sunt si care voci sustin ca nici buzele dupa care suspina milioane de barbati nu ar fi naturale.

Articole asemanatoare
Înainte de italianul Politi, a mai existat un medic rămas nepedepsit după ce o femeie a murit după intervenția estetică
Autoiluzionarea: cum îi determină pozele selfie pe oameni să-și facă operații estetice
kylie jenner
A cheltuit 75.000 $ să semene cu Kylie Jenner, dar rezultatul a speriat-o și pe vedetă
dismorfia snapchat trend operatii estetice
Dismorfia Snapchat, cel mai nou trend în materie de operații estetice

2 Responses

  1. Andrei

    Asa o fi, dar arata super. DIn pacate sunt destule care se opereaza si rezultatul e tot de cct. Macar Madalina a devenit mult mai sexy. SI mai e ceva. Uitati-va si in ochii ei, uitati-va la corpul ei si la sufletul ei. Mai conteaza ca si-a marit buzele?!

Comenteaza acest articol

Cum arata Madalina Ghenea, inainte de operatiile estetice

by   1 min
2