Tabu
PEOPLESlider

Cum arată noua casă a Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan au început să-și construiască o casă la Șușani, acolo unde a copilărit actrița și unde trăiesc părinții ei.

Adela Popescu le-a arătat urmăritorilor săi cum arată terasa casei. 

„Azi am dat o fugă să vedem stadiul lucrărilor casei noastre de la țară. Imaginați-vă coloanele acestea îmbrăcate în piatră și acoperite cu glicină, viță de vie sau iederă. Nu ne-am hotărât încă. Și toată perspectiva verde! Mă urcasem pe acoperiș să văd care e treaba. De parcă aș fi știut ce indicații să dau! Pe terasa asta vom mânca, găti, dormi, juca fotbal. Cred că vom intra rar în casă, poate doar la WC. Deși o să facem unul și în curte… lângă terasă!”, le-a povestit Adela Popescu internauților.

Imagine

Adela și Radu au o relație de 13 ani, au o familie frumoasă, trei copii și căsnicia pe care și-au dorit-o. Actrița a venit cu detalii despre cum reușește să gestioneze gelozia în cuplu.

„Pentru că noi nu ne-am dat ocazii! Așa, nu știu, dacă am fi puși în fața unei situații, s-ar putea să fac destul de urât, nu garantez pentru mine! Am zis că este foarte posibil, sunt o persoană pasională, nu știu!”, a spus Adela Popescu pentru ego.ro.

„Tot tu? Noroc că avem mulți copii și avem mințile împărțite în multe părți și nu avem timp să ne gândim la alte prostioare de genul acesta, cu gelozii”, a completat Radu Vâlcan, mai arată sursa citată.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Fotografie cu Sorin Onisor – Sufletul satului romanesc: Maramures (episodul 3)

realitatea

10 lucruri uimitoare pe care nu le stiai despre par

realitatea

Gala Premiilor Gopo, în premieră, în aer liber

Andreea Damian

Fluturii | Simbolul suprem al fragilității

Andreea Damian

Rochia purtată de Amy Winehouse la ultimul concert, vândută la un preț amețitor

Andreea Damian

Nelly Furtado, Timbaland şi Justin Timberlake, cântec nou după o pauză de 16 ani – VIDEO

Andreea Damian

Scrie un comentariu