Tabu
PEOPLESlider

Ce fată frumoasă are Anghel Iordănescu! Mezina selecționerului va da lovitura în televiziune

Pe Tata Puiu îl știe foarte multă lume, însă puțini sunt cei care cunosc faptul că fostul antrenor al Naționale de fotbal a României are o comoară acasă.

Anghel Iordănescu are 4 copii, trei băieți – Edi, Andrei și Alexandru – și o fată, Maria, mezina optând pentru o carieră în televiziune. Frumoasa blondină, în vârstă de 25 de ani, iubește și sportul, motiv pentru care a devenit imaginea uneia dintre cele mai prestigioase televiziuni sportive din țară.

Maria Iordănescu a trecut cu brio de castingul pentru rolul de prezentatoare a știrilor sportive, așa cum și tatăl și fratele ei erau convinși că se va întâmpla.

Dintre cele 60 de fete care s-au „bătut” pentru postul de moderator TV, fata fostului selecționer Anghel Iordănescu a fost cea care a trecut proba de foc.

„Emoţiile cele mai mari tata le avea la loviturile de la 11 m. Aceeaşi emoţie, adevărat nu cu aceeaşi intensitate pe care o simţea tata, am trăit-o şi eu. Am simţit bucurie că mi s-a oferit această şansă, dar şi o emoţie puternică pentru ce va urma. Pentru că ştirile trebuie să câştige întotdeauna. Fiecare pas pe care îl voi face, cu siguranţă, mă va ajuta să ajung mai aproape de public şi să am, în final, sentimentul lucrului bine făcut. Mai mult decât atât, propunerea Prima TV mă motivează pentru că nimic nu se poate face fără echipă. Eu am avut şansa să am un debut la pupitrul ştirilor Look Sport Plus şi să învăţ de la cei mai buni. Oamenii de la Cluj m-au aruncat în joc, ca titular, preţ de câteva luni, iar acum mă voi alătura echipei Prima TV de la Bucureşti, fapt care mă obligă să fiu un coechipier bun, un coleg pe care ceilalţi să se poată baza”, a declarat Maria Iordănescu, conform celor de la Pagina de Media.

Pentru Maria Iordănescu, televiziunea reprezintă mai mult decât o pasiune. Până acum, ea mai prezentat două emisiuni sportive. Fiica fostului selecționer al României a apărut în prim plan după ce a realizat un reportaj cu Gigi Becali, de palatul din Aleea Alexandru. Tânara a discutat cu patronul FCSB despre teme religioase.

ARTICOLE SIMILARE

Care sunt șansele să rămâi însărcinată dintr-un ovul congelat

Andreea Damian

Meghan Markle, implicată în primul ei proiect solo în calitate de ducesă

Andreea Damian

Portret al artistului la tinerețe: Daniel Alexandru Dragomir, coregraful care predă lecții de zbor spre alte lumi

Ciocîrlan

Armand Assante își dă întâlnire cu publicul bucureștean

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 27 iulie!

realitatea

O nouă căsătorie pentru Teo Trandafir?

Andreea Damian

Scrie un comentariu