Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Denisa de la Bambi, nuntă în secret! Primele imagini cu mireasa

Denisa Tănase trăiește din 2017 o frumoasă poveste de dragoste cu Mircea Brânzei, proprietar al mai multor afaceri. Jumătatea trupei Bambi a decis să îi devină soție, în mare secret! Evenimentul a avut loc vineri, 18 iunie, într-un loc de vis din Nisa.

Fericitul eveniment a avut loc într-o locație exclusivistă de pe Riviera Franceză, în Nisa, acolo unde invitații au început să sosească încă de joi. Este vorba despre Chateau de la Chevre d’Or, un hotel-castel de cinci stele, situat în inima satului Eze, de pe Riviera Franceză, scrie click.ro.

Nunta s-a desfășurat în aer liber, într-un cadru idilic. Cei doi miri și-au rostit jurămintele în fața preotului chiar într-una dintre grădinile locației de cinci stele, care oferă o vedere spectaculoasă spre Saint-Jean-Cap-Ferrat.

Denisa a purtat o rochie albă de mireasă, de vis, creație a designerului Ana Radu. Sora ei, Raluca Tănase, a fost domnișoară de onoare, iar ținuta ei compusă din pantaloni albi și un top de culoare roz a fost semnată tot Ana Radu.

Nunta, organizată în mare secret

Frumosul cuplu a ales să organizeze în secret cel mai frumos din viața lor. Deși nu se cunosc foarte multe detalii despre marele eveniment, mirele, Mircea Brânzei, a hotărât să facă publică data când se căsătoresc.

Pe rețelele de socializare ale celor doi au apărut o serie de fotografii și filmulețe din locația de vis, iar Mircea Brânzei, viitorul soț al Denisei Tănase de la Bambi a făcut chiar și anunțul despre nuntă: „Suntem pregătiți!”, a scris bărbatul pe rețelele de socializare.

Interpreta Daiana Anghel, cea mai bună a Denisei, s-a aflat printre invitați și a oferit detalii despre nuntă. „Noi am ajuns, Denisa Tănase!”, dezvăluia joi, pe rețelele de socializare, Daiana Anghel. Tot Daiana Anghel este cea care a mărturisit că „Nimic nu se compară cu o nuntă pe Riviera Franceză”, a scris vedeta.

La nuntă erau așteptați și Cristina Ich, împreună cu Alex Pițurcă, însă aceștia nu au mai putut ajunge la eveniment. „Avem un botez, îmi pare rău că nu am putut fi și noi acolo. Casă de piatră, Denisa!”, i-a urat Cristina Ich miresei, prin intermediul unui Instastory.

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai bune ținute de la Critic’s Choice Awards 2021

Andreea Damian

Rihanna a împlinit 30 de ani. Momente care au marcat viața vedetei. FOTO

Andreea Damian

Nepal oferă bani femeilor care refuză să se izoleze pe perioada menstruației

Andreea Damian

Trucul prin care să-ți smulgi sprâncenele acasă fără să ratezi niciun un fir

Andreea Damian

Tendințe în frumusețe | Cosmeticele pe bază de ceapă. Când și cum să le incluzi în rutina ta de beauty

Andreea Damian

Cazurile de anorexie la copiii de opt ani s-au dublat în ultimul deceniu

realitatea

Scrie un comentariu