Tabu
PEOPLESlider

Cum arată și cu ce se ocupă în prezent Andreea Moldovan, „casnica” de la MasterChef

A devenit cunoscută publicului după participarea la show-ul culinar MasterChef, în 2012, iar în 2015 a concurat la “Sunt celebru, scoate-mă de aici”. După aceste apariții televizate, Andreea Moldovan s-a concentrat pe viața de familie și pe cariera ca pastry chef.

”Casnica” de la MasterChef a devenit femeie de afaceri de mai bine de un deceniu, după ce o perioadă lungă a lucrat ca chef prin mai multe restaurante. Și-a deschis două cofetării în Capitală, ulterior, a pus bazele celui de-al doilea business, astfel că pe plan profesional se poate declara împlinită.

Este realizată și pe plan personal. Andreea Moldovan este căsătorită și are doi copii.

„Am zis că nu plâng deloc la acest podcast, pentru că sunt puternică și cu toate țiglele pe casă (acum) și că pot să vorbesc despre ce iubesc să fac, fără lacrimi în ochi. Dar sunt lacrimi de fericire. Doar eu știu cum am ajuns aici, de cât am muncit, cât de greu mi-a fost uneori, chiar foarte greu și nu m-am plâns atunci. Doar am plâns de fericire acum. Că sunt aici acum, în punctul acesta al vieții mele și că am realizat atâtea. Și da, oricât de puternice părem, energia feminină iese la suprafață și ne arată așa cum suntem de fapt: empate și vulnerabile”, a scris Andreea Moldovan pe Instagram, după ce a participat la un podcast.

În prezent are propriul ei business cu deserturi preparate chiar de ea.

„Muncesc de la 14 ani. Și înainte de vârstă asta, m-am tot antrenat, prin joacă, pentru muncă. La terapie mi se zice că sunt workoholică, eu tot zic că mie cel mai mult îmi place în vacanțe. ???? Menirea mea e să stau pe o plajă, ok? Ok ???? Dar muncesc de înainte să răsară soarele și mult după ce apune… cine are oare dreptate?”, a declarat Andreea Moldovan, potrivit PRO TV.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Topmodelul Bar Refaeli, cu ochii după prințul William

Andreea Damian

Ce soție frumoasă își ia Maradona. Rocio Oliva e fotbalistă și are doar 28 de ani

Andreea Damian

Primul reality show bisericesc își caută concurenții

Andreea Damian

Patricia Arquette: “De ce nu ai voie să fii o femeie sexy la 50 de ani?”

realitatea

A fost ales actorul care îl va juca pe Elvis Presley într-un film biografic

Andreea Damian

Începe Festivalul Internațional „Matei Vișniec”!

Ciocîrlan

Scrie un comentariu