Tabu
PEOPLESlider

Cum arată și cu ce se ocupă sora neștiută a președintelui Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis este una dintre cele mai mediatizate persoane din România. Șeful statului a fost profesor de fizică și inspector școlar înainte de a deveni primar al municipiului Sibiu în anul 2000, funcție în care a fost reales în 2004, 2008 și 2012, de fiecare dată din partea Forumului Democrat al Germanilor din România. Din 21 decembrie 2014 ocupă funcția de președinte al României.

Din 1989 este căsătorit cu Carmen Iohannis, profesoară de limba engleză la Sibiu, și nu au copii. Cu toate acestea, căsnicia lor este una bine închegată și se pare că nimic nu s-a schimbat din momentul în care s-au cunoscut.

Preşedintele este însă foarte discret când vine vorba despre familia sa. Klaus Iohannis a făcut dezvăluiri despre familia sa o singură dată, mai exact în cartea sa, Pas cu pas. Preşedintele României a dezvăluit ce profesii au avut părinţii săi înainte de pensionare, dar şi detalii despre sora sa. Krista are acum 57 de ani, este cu patru ani mai mică decât Klaus Iohannis.

Familia lui Klaus Iohannis

Krista locuieşte tot în Germania, țară unde au emigrat și părinții ei, imediat după Revoluția din 1989. Susanne şi Gustav Heinz Johannis s-au stabilit la Wurzburg. Klaus Iohannis îşi vizitează părinţii la Wurzburg ori de câte ori are ocazia.

Președintele a declarat că familia sa este atestată în Cisnădie din secolul al XVI-lea, dar atunci când tatăl l-a înregistrat la naștere funcționarul de la primărie a refuzat să îi scrie numele cu „J”, așa cum a fost scris în familia sa de mai bine de 500 de ani.

ARTICOLE SIMILARE

La film în seara de Crăciun

Ciocîrlan

Top cinci destinatii in care vei simti ce-i adrenalina!

realitatea

Bat clopote de nuntă pentru băiatul lui Reghe. Cine este viitoarea lui soție?

Andreea Damian

Rihanna a împlinit 30 de ani. Momente care au marcat viața vedetei. FOTO

Andreea Damian

Mădălina Ghenea și Leonardo DiCaprio, împreună! Cum au fost surprinși cei doi

Andreea Damian

Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana, s-a măritat cu un milionar de 62 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu