Tabu
Image default
BEAUTY

Cum estomepezi celulita – Trucuri facile

Lupta femeii cu celulita este nesfârşită. Dar, se pare că acest cosmar are o finalitate dacă ţii cont de câteva trucuri. Îţi propunem astfel, câteva sfaturi de îngrijire corporale sim0ple, care te ajută să scapi de celulită într-un timp scurt.

1. Mersul pe jos face piciorul frumos! Nu, nu este un clişeul ci un sfat bun. Dacă ai posibilitatea de a merge măcar 15 minute pe jos în fiecare zi, nu ezita s-o faci.

2. Urcă scările. Ştim că s-a inventat liftul, dar acesta din urmă nu te ajută cu nimic. Scările în schimb, îţi pune în mişcare exact grupele de muschi care trebuie şi diminuează celulita. Gândeşte-te doar câte calorii arzi dacă urci de două ori scările până la etajul 10.

3. Consumă ceai verde. Deşi mulţi desconsideră efectele benefice ale consumului de ceai verde, şi preferă ceaiurile de slăbit, aflaţi că adevăratul aliat în lupta cu celulita este chiar ceaiul verde. Nu numai că este un substituent foarte bun pentru apă, dar are şi un conţinut bogat de antioxidanti care îţi accelerează metabolismul şi ajută la eliminarea toxinelor din organism.

4. Renunţă la dulciurile în exces. Ştim, te topeşti după ciocolată, dar ai să supravieţuieşti peste zi şi dacă nu consumi cu o aşa regularitate dulciuri. Nutriţioniştii atrag atenţia şi asupra băuturile carbogazoase cu un conţinut ridicat de zahăr. O soluţie ar fi sucurile pregătite în casă.

5. Masaj. E la îndemâna oricui şi provoacă plăcere. Nu e nevoie să mergi la saloane profesioniste pentru a face mişcări circulare pe zonele acoperite de celulită.

6. Zaţul de cafea. Ajută foarte mult! Tot ce trebuie să faci este să-l amesteca cu o lingură de ulei de masline şi să masezi zona problematică timp de 15 minute, cu mişcări circulare. Lasă amestecul să mai stea pe piele cam 15-20 de minute după ce ai terminat masajul.

Mai mult aici.

ARTICOLE SIMILARE

Cum pozau divele, fara Photoshop: neepilate si cu celulita la vedere

Ediția anuală a revistei People dedicată celui mai frumos om din lume are pe copertă un trio

Andreea Damian

Instagram interzice filtrele faciale cu efect de „operații estetice”

Andreea Damian

Tutorial video ABA Make-up Academy: Natural make-up look

realitatea

Cum sa realizezi un machiaj de mireasa perfect

realitatea

Biobeauty, nou pe piață

realitatea

Scrie un comentariu