Home > Lifestyle > Cum să fii în pas cu moda, dar să-ți păstrezi stilul

Cum să fii în pas cu moda, dar să-ți păstrezi stilul

Å¢i-ar plăcea mult, mult, să porți o rochie foarte scurtă D&G sau vintage YSL, când tu ai picioarele nu tocmai frumoase? Ai văzut o pălărie cu boruri foaaaarte largi și cocarde pe care ți-o dorești foarte mult, dar nu ai unde să o porți, decât maximum la o înmormântare VIP? De câte ori nu ai găsit o rochie sau o fustă foarte chic, dar pe care ai știut din prima că nu le-ai purta decât foarte rar?

Este foarte greu, știu, mi s-a întâmplat foarte des să cumpăr compulsiv. Să cheltuiesc un salariu întreg pe o pereche de pantofi pe care i-am purtat doar de 2-3 ori. Sau pe o rochie extrem de elegantă pe care am scos-o din dulap doar pentru un eveniment. Așa că am învățat pe propria piele să fiu mai echilibrată de câte ori merg la shopping.

Nu-ți cumpăra prea multe piese din colecțiile sezonului respectiv. Åži dacă o faci, ai grijă să fie purtabile și în sezonul următor. Mai ales la pantofi trebuie avut grijă. Animal print este din nou pe val, dar nu înseamnă că va mai fi la modă și peste doi ani. Așa că, dacă ai o jachetă sau o fustă și o pereche de pantofi cu imprimeu zebră sau leopard este mai mult decât suficient.

Piesele de rezistență nu se demodează niciodată: o rochie neagră, simplă, o perche de jeans clasici, 2-3 cămăși albe cu mânecă lungă, două sacouri – unul lung și unul scurt, o curea lată și una subțire, o pereche de balerini (de calitate, Chanel sau Lanvin), o pereche de pantofi cu toc, clasici (Zara a avut o colecție chic în primăvara aceasta, de pantofi în nuanțe tari, anii ’80), o fustă simplă, conică, și câteva T-shirts, simple, pe care le poți accesoriza cu mărgele sau broșe, câteva eșarfe…și o geantă XXL și un plic XL. Sunt hainele și accesoriile care te salvează în orice situație și nu poți da niciodată greș cu ele.

Stilul se învață, este adevărat, și ai citit deja că ,,less is more’’, aproape întotdeauna. Hainele trebuiesc purtate cu atitudine. Cunosc persoane care se îmbracă numai de la second hand, dar de fiecare dată am senzația că măcar una dintre piesele vestimentare pe care le poartă este foarte Dior sau Prada – pentru că știu cum să le asorteze și le poartă într-un fel răvășitor de natural și degajat!

Åži mai e ceva: cred că nimănui nu-i place să copieze întocmai ținutele văzute într-un pictorial de revistă de modă. Ar fi prea anost și prea noncreativ. Fii curajoasă să experimentezi și să ,,mulezi’’ hainele pe propria personalitate. Nu vei greși!

Articole asemanatoare
Bunica a ales ținutele nepoatei timp de 7 zile. Rezultatul te va surprinde plăcut
Dalles GO iti ofera 30% reducere pentru early booking!
Recomandarile Papucei pentru sarbatorile de iarna
Stil de vedeta: Rihanna

Loading...

3 Responses

Comenteaza acest articol

Cum să fii în pas cu moda, dar să-ți păstrezi stilul

by realitatea   2 min
3