Tabu
Image default
FASHIONSlider

Cum să porți fusta lungă?

Vara și iarna deopotrivă, fusta lungă este una dintre piesele centrale ale garderobei noastre. Ușoară, evazată, mulată: oricare ar fi modelul, este ideal pentru rafinarea siluetei.

O piesă de bază în garderoba anilor 70, fusta lungă a revenit și este acum o parte integrantă a elementelor de bază ale garderobei noastre. Și aceasta este o veste excelentă! Pentru că dacă există o singură piesă care rafinează silueta (și care permite, întâmplător, să ne ascundem picioarele), aceasta este fusta lungă. Și nu numai că este ușor de asortat, dar vă permite, de asemenea, să variați stilurile.

Fusta lungă pentru un stil boem

Dacă rochia lungă este perfectă pentru a adopta un aspect romantic, o fustă lungă din țesătură fluidă poate crea același efect. Optează pentru un model cu croială dreaptă, care se închide în talie cu nasturi mici: o modalitate bună pentru a-ți evidenția bustul și de a-ți alungi silueta. Pe partea de culoare, nuanțele pastelate precum albastru, roz sau verde sunt cele mai potrivite. Dar poți îndrăzni purtând un imprimeu floral sau o versiune Liberty, atât timp cât rămâi în culori sobre pe partea superioară.

Poart-o cu un top din dantelă, de exemplu. Dacă aveți un bust mic, purtați un top cu volănașe perfect pentru a da iluzia unor forme generoase. În picioare, merge o pereche de balerini, sandale în jurul gleznei sau o pereche de botine în tonuri naturale.

Fusta lungă pentru un look retro

Fie că ne place (sau nu, de altfel), fusta lungă este piesa esențială pentru un look retro chic și asumat. Cu toate acestea, asigurați-vă că alegeți modelul potrivit. Aveți o pasiune pentru un model plisat, ușor evazat? Este bine, rămâne în ultimele tendințe de modă toamnă-iarnă 2021-2022. În ceea ce privește culorile, negrul sau rozul sunt esențiale. Și dacă vă plac nuanțele anilor 70, cum ar fi portocaliul ruginiu sau galbenul muștar, trebuie să știți că și ele au revenit la modă.

Purtați-o cu un top cu nasturi pe piept cu bretele subțiri, o bluză cu gâtul rotund … alegerea este a ta. Atâta timp cât porți o țesătură simplă. În picioare, o pereche de pantofi cu vârf rotund sau pantofi Mary Jane cu toc mic.

Fustă lungă în versiunea sport

Contrar a ceea ce s-ar putea crede, fusta lungă se adaptează perfect unui aspect sportiv. Alegeți doar modelul potrivit: o fustă tubulară din bumbac elastic care cade chiar deasupra gleznelor. Amintiți-vă că nuanțele întunecate rafinează silueta. Indiferent de alegere, pariați pe o țesătură simplă.

Cum ce se potrivește: totul depinde de morfologia corpului. Dacă ești slabă, combină fusta cu un top de bumbac supradimensionat sau una pe corp. Dacă, dimpotrivă, ai forme generoase, optează pentru un top sau o bluză largă și lungă dintr-o țesătură fluidă.

ARTICOLE SIMILARE

Serialul HBO a crescut fluxul de turiști la Cernobîl

Andreea Damian

A apărut reclama la Diet Pepsi cu David Beckham şi Sofia Vergara

realitatea

TIC PITIC 2021⎥ Spectacole pentru cei mici

Ciocîrlan

Destinațiile de vis ale capitalelor modei

realitatea

Parada femeilor evacuate in Dazeddigital

realitatea

Au fost identificate trei noi simptome ale COVID-19

Andreea Damian

Scrie un comentariu