Tabu
Image default
FASHION Slider

Cum să te îmbraci dacă nu ești bronzată

Pielea ta este în mod natural deschisă la culoare pe tot parcursul anului? Or, nu ai șansa să pleci în vacanță și să te delectezi cu o sesiune de bronzare? Îmbrăcăminte, imprimeuri, culori: descoperă în acest articol ce să porți vara când dorești să îmbunătățești aspectul de porțelan.

Primăvara, vara, toamna, iarna: anotimpurile trec și totuși nimic nu ajută, pielea ta nu se bronzează niciodată. Învață cum să nu atragi atenția asupra pielii îmbrăcându-te în culori și imprimeuri care pun în evidență tenul.

Alege culori măgulitoare

În primul rând, descoperă culorile care ți se potrivesc. Nu vorbim despre adoptarea culorii momentului doar pentru că toată lumea o poartă. Vara, este adevărat, culorile însorite tind să invadeze rafturile buticurilor de modă și aspectul fetelor de pe stradă. Dar nu este recomandat un galben lămâie sau un roz fucsia : aceste nuanțe pot, dimpotrivă, să atragă și mai mult atenția asupra palorii tenului. Nu riști prea mult dacă porți nude: îți va scoate fața și mai mult în evidență.

Soluția? Caută nuanța în culori reci, cum ar fi denimul crud, negru și bleumarin, kaki sau gri heather. Și pentru a evita aspectul total – oricum este vară – asociază-l cu nuanțe mai strălucitoare, începând cu culori pastelate: mov, lila, roz și verde. Vor merge perfect cu pielea ta, aducând în același timp o notă solară. În cele din urmă, nuanțele vitaminice, cum ar fi roșul, nu sunt absolut interzise, trebuie doar să știi cum să le dozezi.

Concentrează-te pe imprimeuri

Dacă nicio culoare nu este bunp de purtat atunci când ai pielea albă, când este asociată cu un imprimeu, orice merge, indiferent dacă este fluorescentă, vitaminică sau ultra strălucitoare. Imprimeul floral, cu buline, dungi, jungle sau animal print îți vor face chipul mai bronzat.

Jocuri de transparență

Dacă într-adevăr ești prea complexată de paloarea pielii tale, există soluții pentru a ascunde ascest complex fără a muri de căldură sub mai multe straturi de îmbrăcăminte. Cel mai simplu este să te joci cu transparența. Poți, de exemplu, să optezi pentru o cămașă ușoară din mătase, un top cu plasă ajurată sau o rochie din dantelă care îți va arăta subtil pielea fără să-ți sublinieze paloarea prea mult.

ARTICOLE SIMILARE

Alimentele fermentate sunt cele mai importante pentru sănătate. 5 alegeri înțelepte

Andreea Damian

Once Upon a Time in Hollywood va fi relansat cu scene suplimentare

Andreea Damian

Viitorul modei este neutru din perspectiva genului

Andreea Damian

Monica Oranici la Bucharest Fashion Week

realitatea

Rita Mureșan la Bucharest Fashion Week

realitatea

Covid-19 | Câți oameni trebuie vaccinați pentru a obține imunitatea colectivă

Andreea Damian

Scrie un comentariu