Tabu
Image default
FASHION Slider

Tendințe primăvară/vară 2021 | Ce accesorii să adopți dacă ai peste 50 de ani

Fie că ai nevoie să îți reînnoiești garderoba sau doar cauți noi idei de accesorii, înainte de a pleca la shopping, aruncă un ochi pe lista cu tendințele din 2021 pe care ți-am pregătit-o mai jos. Însă, dacă ai peste 50 de ani, îți găsești greu curajul de a încerca piesele care sunt la modă în acest sezon.

După 50 de ani femeia ajunge treptat la etapa în care accesoriile trebuie alese cu multă atenție. O doamnă în vârstă trebuie să fie elegantă, stilată și plină de feminitate. Din fericire, în 2021, moda pentru femeile de peste 50 de ani este ofertantă și versatilă. Poți beneficia ca femeie de vârstă mijlocie, de o serie de piese care prin procesul de mix and match îți va îngădui să afișezi un stil lejer combinat cu unul elegant.

Curea

Încinge talia cu precizie și eleganță. Cureaua este o piesă esențială a dulapului tău. Fie că alegi una ultra-feminină, cu motive etnice sau rock, în funcție de look-ul tău, centura este mai largă sau dublă în acest sezon. Structurează siluete rotunde, purtate peste o rochie, de exemplu, și feminizează ținute mai androgine. Optează întotdeauna pentru o curea de bună calitate, cu finisaje frumoase, pe care să o ai mult timp.

Saboți

Printre marile noutăți ale sezonului, saboții sunt esențiali pe podiumurile marilor designeri, precum modelul elegant al lui Hermès sau negrul profund de la Louis Vuitton.

Departe de imaginea lor învechită, acești pantofi din lemn au fost actualizați pentru a se potrivit tendințelor actuale. Așa că le purtăm cu pantaloni strâmți sau blugi trei sferturi dezvăluind delicat gleznele, sau cu o fustă dreaptă sau o rochie vaporoasă într-un spirit boem șic. Saboții sunt disponibili atât cu talpă plată, cât și cu toc.

O mulțime de bijuterii

Nu mai suntem mulțumite cu un singur colier în această vară. Aur sau argint, le putem amesteca pe toate, pentru a îmbunătăți ținutele tale pentru un stil relaxat.

Noua geantă de mână

Geanta demi-lune este modelul pe care toate pasionatele de modă îl vor avea vara asta. Aspectul său structurat îi permite să fie purtat în toate circumstanțele. Ultra-chic, dă stil îmbrăcămintei formale, dar poate fi purtat și mai dezinvolt cu blugi sau o fustă largă.

ARTICOLE SIMILARE

Smiley și Gina Pistol, primele declarații oficiale despre sarcină VIDEO

Tabu Tabu

De ce este important să pui „pe pauză” rutina de îngrijire a pielii cel puțin o dată pe lună

Andreea Damian

Metallica a donat 250.000 de euro pentru construcţia spitalului de oncologie pentru copii

Andreea Damian

Cele mai sărace țări care se confruntă simultan și cu obezitatea și cu malnutriția

Andreea Damian

Ce organe sunt atacate de coronavirus

Andreea Damian

Beyonce, însărcinată din nou? Fotografiile care o dau de gol

Andreea Damian

Scrie un comentariu