Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Simona Halep se mută cu iubitul în casă nouă. Cum arată vila pe care o va împărți cu Toni Iuruc

Campioana noastră Simona Halep se mută în casă nouă din luna iunie. Când se va întoarce din Franța, jucătoarea de tenis și iubitul ei, Toni Iuruc, vor locui într-o vilă impozantă din cartierul bucureștean Primăverii.

Vila în care urmează să se mute a fost achiziționată anul trecut și a trecut printr-un amplu proces de restaurare, deoarece era veche. De bunul mers al lucrărilor s-a ocupat îndeaproape iubitul ei, Toni Iuruc.

Chiar dacă se simte perfect la Complexul Stejarii, unde locuieşte de 8 ani şi unde are toate condiţiile de cazare, dar şi de antrenament, şi de recuperare sportivă, Simona Halep (29 de ani) pare decisă să se mute în propria ei casă. Şi nu singură, ci împreună cu iubitul ei, omul de afaceri Toni Iuruc (41 de ani).

Cei doi au fost surprinși la vilă acum trei săptămâni, chiar cu o zi înainte ca ea să pornească spre Stuttgart, turneul care a început la finalul lunii aprilie. De fapt, în ultima perioadă înaintea plecării nu doar că au făcut vizite acolo, dar au şi stat în superba casă, semn că s-au mutat, sau că intenţionează să se mute acolo, scrie click.ro.

A amânat nunta din cauza pandemiei

Constănțeanca se bucură de succes în sector profesional, dar și pe plan personal. Simona și Toni formează o pereche din vara anului 2019, legătura lor devenind publică după cucerirea titlului de la Wimbledon. Se vorbea chiar şi de căsătorie, care ar fi fost programată pentru 2020, dar planurile le-au fost date peste cap de pandemia de coronavirus. Dar acest lucru pare să nu fie deranjant, cu atât mai mult cu cât aceștia se comportă deja ca o familie.

„S-ar putea ca o cununie civilă să fie chiar înainte de Roland Garros, să fie o petrecere restrânsă, în familie. Apoi, când deja se va fi terminat nebunia cu coronavirusul, Simona și Toni vor pregăti petrecerea cea mare. Dar, cel mai probabil, lucrurile astea se vor întâmpla anul viitor, mai ales că ea ar avea destul de mulți invitați din străinătate pe care ar fi absurd să îi țină în carantină, pentru eveniment, înainte. Așa că, Simona și Toni vor avea, de fapt, o nuntă cum și-au dorit: una pentru familie, intimă, cu doar cei foarte apropiați, și una demnă de o campioană mondială, dar reprogramată”

Simona Halep

ARTICOLE SIMILARE

De ce stresul provoacă încărunţirea părului. Explicația neașteptată a cercetătorilor

Andreea Damian

Prințul Harry, îndrăgostit de Halle Berry în studenție. Reacția actriței, de milioane

Andreea Damian

N-ai să crezi ce colecție impresionantă are Ilinca Vandici

Tabu Tabu

Cameron Diaz renunță la actorie ca să se dedice familiei

Andreea Damian

Fotografie cu Cristiana Apostol – Victorie

realitatea

Decor de Crăciun 2020: tendințele de neratat pentru a aduce magia sărbătorilor în casa ta

Andreea Damian

Scrie un comentariu