Tabu
Image default
PEOPLE Slider

O nouă separare în showbiz! A divorțat în secret! Era căsătorită de 9 ani

ȘOC! O nouă separare în showbiz! Diana Bişinicu ar fi divorţat în secret de partenerul ei de viață, Cătălin Andrieș, cu care s-a căsătorit în urmă cu aproape 10 ani. Cei doi au împreună o fetiţă, pe nume Rania, în vârstă de opt ani.

Se pare că mariajul artistei s-ar fi destrămat înainte de a împlini zece ani de căsnicie, în ultima perioadă apărând mai multe zvonuri. Cântăreața nu a făcut, momentan, niciun anunț în acest sens.

Diana Bişinicu a divorţat în secret? Este întrebarea aflată pe buzele tuturor. Se pare că vedeta ar fi decis să pună capăt mariajului dar motivele nu sunt clare. Potrivit unor surse din apropierea ei, artista ar fi avut mai multe probleme în ultimul timp, în relația de cuplu, scrie Ciao.ro.

Totuși, un detaliu care atrage atenția în acest sens ar fi că Diana Bișinicu nu a mai postat fotografii în compania soțului ei de aproximativ un an, ceea ce a stârnit multe semne de întrebare. Ultima poza de familie a fost postată de artistă în vara anului trecut, mai exact pe 4 iunie, iar de atunci a postat mai mult imagini cu ea, cu fiica ei sau legate de proiectele profesionale în care este implicată.

Naşii de cununie ai cuplului sunt Gabriela Cristea și soțul ei de atunci, Marcel Toader. Nunta cu tradiții armănești a Dianei Bișinicu și a lui Cătălin Andrieș a fost un adevărat eveniment la vremea respectivă.

ARTICOLE SIMILARE

Ce pasiune specială și-a dezvoltat Cătălina Jojo Grama în izolare

Tabu Tabu

Cum previi „maskne”, efectul neplăcut al purtării măștilor de protecție

Andreea Damian

Copacii de lângă Gara din Sinaia tăiați pentru parcare, românul vrea să-și bea cafeaua relaxat

Optimiștii trăiesc mai mult – studiu

Andreea Damian

Patroana unei companii aeriene a găsit cheia succesului în afaceri: stewardese îmbrăcate în bikini

Andreea Damian

Cum te machiezi de Valentine’s Day?

realitatea

Scrie un comentariu