Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cătălin Măruţă, prima reacţie în scandalul cu Mihai Bendeac

Cătălin Măruță se află în centrul unei alte dispute, după ce s-a încheiat cearta cu Alex Velea. Prezentatorul este acuzat de hărțuire de Mihai Bendeac, juratul de la iUmor.

Bendeac a postat un mesaj prin care explică ce i s-a întâmplat din momentul în care a fost invitat în cadrul unui podcast. Însă, pe de altă parte, Măruță pare să îi fi transmis un „mesaj subliminal” actorului. Acesta a filmat mai multe bunătăți, primele fiind niște gogoși, probabil cu referire la faptul că actorul „ar vinde gogoși” despre acest subiect.

Ulterior, Cătălin Măruță a dorit să spună adevărul despre această situație. Conform acestuia, Mihai Bendeac ar fi glumit. „De ziua Evei a scris și mesaj public. Era o glumă toată povestea. Postările au fost pe instastory tag către mine. Un joc al lui. Cineva le-a copiat și postat pe un canal de YouTube”, a spus Cătălin Măruță pentru Impact.

Mihai Bendeac îl acuză de hărțuire

Mihai Bendeac a dezvăluit că a fost invitat de către Cătălin Măruță în podcas-ul său. Însă atunci când a refuzat, prezentatorul de la PRO Tv nu a acceptat refuzul și a continuat să îl preseze pe juratul de la iUmor. Astfel, după numeroase apeluri și insistențe, Mihai Bendeac nu a mai suportat și a răbufnit.

„M-a invitat acum două luni de zile la podcast-ul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu. Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun!”, a sris Mihai Bendeac pe contul lui de Instagram.

Cătălin Măruță nu a înțeles mesajul și a continuat, iar actorul a ajuns la limita răbdării și chiar a spus că va apela la ajutorul autorităților dacă nu este lăsat în pace. „Băi, Cătăline, mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică, să-mi bag p…!”, a mai spus Mihai Bendeac.

ARTICOLE SIMILARE

Ce filme ne așteaptă în anul 2019

Andreea Damian

Primele imagini cu Prințul Louis. Detaliul major pe care puțină lume l-a observat

Andreea Damian

Femeile, scandalizate din cauza unei reclame: Gropițele sunt drăguțe pe fața ta, nu pe coapse

Andreea Damian

Cum faci față unei veri capricioase ca o divă?

Andreea Damian

Concurs incheiat! Castiga unul din cele 5 seturi Le Petit Olivier!

realitatea

Anca Țurcașiu din ce în ce mai sexy la 50 de ani! Cum s-a pozat artista

Tabu Tabu

Scrie un comentariu