Tabu
BEAUTY Slider

Cum să te machiezi când porți mască de protecție

masca de protecție

Masca de protecție a devenit un accesoriu obligatoriu, mai ales în spațiile închise. Dar asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm să ne mai aranjăm. E adevărat, pare o misiune imposibilă să porți și machiaj și mască. Și cum jumătatea inferioară a faței este acoperită de mască, rujul nu e necesar. Ar trebui însă să acorzi o atenție sporită machiajului ochilor.

Iată câteva trucuri oferite de make-up artiști celebri!

Hidratarea pielii este esențială, deoarece purtarea măștii pentru perioade îndelungate poate provoca iritații ale pielii. De asemenea, folosește un fond de ten sau un BB cream cu factor de protecție, cu textură ușoară. Păstrează concealerul doar pentru zonele în care este neapărat nevoie de el.

Un prim pas este să alegi un fard de pleoape cu o textură cremoasă. Va fi mai ușor de aplicat și de întins pe pleoape, astfel că poți să realizezi cu ușurință un smokey eye. Scoate-ți ochii în evidență cu culori strălucitoare și iluminator. Poți opta pentru farduri sidefate sau pentru eye gloss, pentru un aspect metalic, care va atrage toate privirile.

Specialiștii în makeup recomandă să renunți la eyeliner sau creioanele pentru contur, pentru că acestea micșorează ochii. În lipsa conturului, mascara este esențiala pentru evidențierea ochilor. Acordă atenție sporită și sprâncenelor atunci când te machiezi, deoarece masca va scoate în evidență neregulile.

ARTICOLE SIMILARE

Soluția 100% naturală care te scapă de mucegaiul din locuință pentru totdeauna

Andreea Damian

Femeile care suferă un infarct mor inutil din cauza discriminării de gen în accesul la asistenţă medicală

Andreea Damian

Bella și Gigi Hadid au transformat cărțile în noul accesoriu fierbinte al anului 2019

Dora Constantinovici

Femeile si barbatii pot fi doar prieteni?

realitatea

OSCAR 2019: “Green Book”, marele câştigător/Rami Malek și Olivia Coleman cei mai buni ACTOR şi ACTRIŢĂ/Cuaron cel mai bun REGIZOR

realitatea

Rihanna ne recomandă ce manichiură să purtăm vara aceasta

Andreea Damian

Scrie un comentariu