Tabu
Image default
BEAUTY LIFESTYLE What's hot

Cum să-ţi albeşti dinţii cu ingrediente naturale

Tratamentele de albire a dinţilor realizate la dentist sau cremele pot fi uneori periculoase. Există însă şi metode naturale de recăpăta un zâmbet sclipitor.

Bicarbonatul de sodiu face parte dintre remediile naturale cele mai eficace pentru albirea dinţilor. Întâlnit adesea şi în pastele de dinţi, bicarbonatul îndepărtează petele graţie particulelor sale fine. Aveţi grijă însă să nu puneţi prea mult pe periuţa de dinţi, ca să nu vă afecteze smalţul.

Lămâia este ideală pentru a reda albeţea dinţilor îngălbeniţi, pentru a reduce tartrul şi a păstra o respiraţie mereu proaspătă. Graţie vitaminei C, lămâia va avea un efect benefic şi asupra gingiilor. Nu folosiţi suc de lămâie de mai mult de două ori pe săptămână deoarece sucul de lămâie vă poate afecta smalţul.

Pentru o cură de albire eficare, amestecaţi 75 de grame de bicarbonat cu sucul unei jumătăţi de lămâie şi periaţi-vă dinţii în fiecare dimineaţă, timp de o săptămână.

Cărbunele vegetal se foloseşte fără pastă de dinţi, trebuie doar presărat un pic pe periuţă, deoarece a un efect abraziv foarte mare. Dacă este greu de folosit pudra, o puteţi amesteca cu câteva picături de suc de lămâie, nu mai mult de două ori pe săptămână.

O dată pe săpămână puteţi fabrica acasă un tratament eficace de albire a dinţilor. Înmuiaţi periuţa în argilă verde sau bicarbonat şi puneţi deasupra o picătură de ulei estenţial de mandarine sau lămâie. La sfârşit, clătiţi-vă gura cu o infuzie de mentă.

ARTICOLE SIMILARE

Celebritățile trebuie să se trateze de frumusețe

Teo Trandafir A SLABIT foarte mult si arata fantastic in rochie!

CUM sa cultivi LAMAI, AVOCADO sau MASLIN numai dintr-un sambure!

Revoluția sutienelor – nu se mai poartă modelele Push-up, în 2018 este la modă confortul

realitatea

Stiinta si frumusete

realitatea

Mariah Carey si Nick Cannon, divort de 500 de milioane! Motivul e incredibil

4 comentarii

Cum să-ţi albeşti dinţii cu ingrediente naturale | Elodia 25 October 2011 at 15:44

[…] Tabu […]

Răspunde
Cum să-ți albești dinții cu ingrediente naturale | The News Tub 27 October 2011 at 22:22

[…] Sursa: tabu.ro […]

Răspunde
Cum să-ţi albeşti dinţii cu ingrediente naturale | Fashion avec Passion 8 February 2012 at 18:14

[…] Pentru tratamentul cu argilă verde sau bicarbonat şi ulei estenţial de mandarine sau lămâie, intrati pe Tabu.ro […]

Răspunde
Yoshie 26 February 2012 at 11:22

in sirfsat ceva de laudat uie ca se mai poate face si unele campanii benefice si in tarisoara noastra . cam asta ne-a mai ramas frumusetea naturii in restul

Răspunde

Scrie un comentariu