Home > beauty > Cum să-ţi albeşti dinţii cu ingrediente naturale

Cum să-ţi albeşti dinţii cu ingrediente naturale

Tratamentele de albire a dinţilor realizate la dentist sau cremele pot fi uneori periculoase. Există însă şi metode naturale de recăpăta un zâmbet sclipitor.

Bicarbonatul de sodiu face parte dintre remediile naturale cele mai eficace pentru albirea dinţilor. Întâlnit adesea şi în pastele de dinţi, bicarbonatul îndepărtează petele graţie particulelor sale fine. Aveţi grijă însă să nu puneţi prea mult pe periuţa de dinţi, ca să nu vă afecteze smalţul.

Lămâia este ideală pentru a reda albeţea dinţilor îngălbeniţi, pentru a reduce tartrul şi a păstra o respiraţie mereu proaspătă. Graţie vitaminei C, lămâia va avea un efect benefic şi asupra gingiilor. Nu folosiţi suc de lămâie de mai mult de două ori pe săptămână deoarece sucul de lămâie vă poate afecta smalţul.

Pentru o cură de albire eficare, amestecaţi 75 de grame de bicarbonat cu sucul unei jumătăţi de lămâie şi periaţi-vă dinţii în fiecare dimineaţă, timp de o săptămână.

Cărbunele vegetal se foloseşte fără pastă de dinţi, trebuie doar presărat un pic pe periuţă, deoarece a un efect abraziv foarte mare. Dacă este greu de folosit pudra, o puteţi amesteca cu câteva picături de suc de lămâie, nu mai mult de două ori pe săptămână.

O dată pe săpămână puteţi fabrica acasă un tratament eficace de albire a dinţilor. Înmuiaţi periuţa în argilă verde sau bicarbonat şi puneţi deasupra o picătură de ulei estenţial de mandarine sau lămâie. La sfârşit, clătiţi-vă gura cu o infuzie de mentă.

Articole asemanatoare
cărbune
Măștile cosmetice cu cărbune considerate rasiste
bicarbonat
Și-a înmuiat picioarele în bicarbonat de sodiu și asta i-a schimbat viața
lămâie
Scapă de petele maronii de pe față cu lămâie și castravete
lămâie
De ce e bine să ții peste noapte o lămâie tăiată în camera unde dormi

4 Responses

  1. Pingback : Cum să-ţi albeşti dinţii cu ingrediente naturale | Elodia

  2. Pingback : Cum să-ți albești dinții cu ingrediente naturale | The News Tub

  3. Pingback : Cum să-ţi albeşti dinţii cu ingrediente naturale | Fashion avec Passion

  4. Yoshie

    in sirfsat ceva de laudat uie ca se mai poate face si unele campanii benefice si in tarisoara noastra . cam asta ne-a mai ramas frumusetea naturii in restul

Comenteaza acest articol

Cum să-ţi albeşti dinţii cu ingrediente naturale

by realitatea   1 min
4