Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Viola Davis: nu toate femeile active sexual arată ca nişte modele

Premiată anul trecut cu premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, pentru rolul lui Rose Maxsondin în lungmetrajul „Fences” – Viola Davis a participat la Marşul femeilor în Los Angeles.

Viola Davis este cunoscută ca fiind o actriţă care face orice pentru a ajunge la miezul personajului, la adevăratul său caracter, chiar dacă asta înseamnă să apară nemachiată sau nearanjată pe micile şi marile ecrane. „Femeile nu se potrivesc mereu în cutiuţele în care vor să le aşeze televiziunea sau cinematografia, în stereotipurile fizice cu care le-au obişnuit acestea că trebuie să se conformeze. Nu fiecare femeie care este activă sexual poartă măsurile cele mai mici la haine. Nu toate femeile care sunt active din punct de vedere sexual păşesc ca nişte supermodele. Şi nu toate femeile care sunt active sexual cântăresc mai puţin decât o pungă de hârtie„

Davis, care a fost unul dintre vorbitorii principali pentru evenimentul Marşul Femeilor din Los Angeles care a avut loc la sfârşitul săptămânii spune că a văzut că industria de divertisment începe să se schimbe puţin. „Femeile au devenit mai agresive atunci când se luptă să obţină ceea ce vor. Văd femei dorindu-şi săă fie schimbarea pe care vor să o vadă în jurul lor”, a mai adăugat actriţa.

Viola Davis este o actriţă americană care s-a remarcat prin prestaţiile ei pline de încărcătură dramatică din filmele “Trafic” (2000), “Antwone Fisher” (2002) şi “Solaris” (2002). Performanţa ei din drama “Îndoiala/ Doubt” (2008), în care apare doar opt minute pe marele ecran, i-a adus o nominalizare la premiul Oscar la categoria “cea mai bună actriţă într-un rol secundar”.

Actriţa a fost recompensată cu un premiu Tony în anul 2001, pentru rolul din piesa de teatru “King Hedley II”, iar în ultimii ani a putut fi văzută în câteva filme cu succes de casă, precum “Syriana” (2005), “Jocuri la nivel înalt/ State of Play” (2009), “Mănâncă roagă-te iubeşte/ Eat Pray Love” (2010) şi “Culoarea sentimentelor/ The Help” (2011).

ARTICOLE SIMILARE

Celebrity Make-up: Cameron Diaz în filmul “The Counselor”

Machiajul cel mai popular la decernarea premiilor Oscar și cum să-l realizezi acasă

realitatea

Fiul lui Adrian Mutu se iubește cu o româncă. Cine e iubita secretă a lui Mario

Andreea Damian

Nepotul lui Elvis Presley a murit la 27 ani. Cauza morții sale e cutremurătoare

Andreea Damian

Arnold Schwarzenegger, mesaj dur pentru președintele Donald Trump

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 7 iulie!

realitatea

Scrie un comentariu