Tabu
Image default
BEAUTYSlider

Viola Davis: nu toate femeile active sexual arată ca nişte modele

Premiată anul trecut cu premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, pentru rolul lui Rose Maxsondin în lungmetrajul „Fences” – Viola Davis a participat la Marşul femeilor în Los Angeles.

Viola Davis este cunoscută ca fiind o actriţă care face orice pentru a ajunge la miezul personajului, la adevăratul său caracter, chiar dacă asta înseamnă să apară nemachiată sau nearanjată pe micile şi marile ecrane. „Femeile nu se potrivesc mereu în cutiuţele în care vor să le aşeze televiziunea sau cinematografia, în stereotipurile fizice cu care le-au obişnuit acestea că trebuie să se conformeze. Nu fiecare femeie care este activă sexual poartă măsurile cele mai mici la haine. Nu toate femeile care sunt active din punct de vedere sexual păşesc ca nişte supermodele. Şi nu toate femeile care sunt active sexual cântăresc mai puţin decât o pungă de hârtie„

Davis, care a fost unul dintre vorbitorii principali pentru evenimentul Marşul Femeilor din Los Angeles care a avut loc la sfârşitul săptămânii spune că a văzut că industria de divertisment începe să se schimbe puţin. „Femeile au devenit mai agresive atunci când se luptă să obţină ceea ce vor. Văd femei dorindu-şi săă fie schimbarea pe care vor să o vadă în jurul lor”, a mai adăugat actriţa.

Viola Davis este o actriţă americană care s-a remarcat prin prestaţiile ei pline de încărcătură dramatică din filmele “Trafic” (2000), “Antwone Fisher” (2002) şi “Solaris” (2002). Performanţa ei din drama “Îndoiala/ Doubt” (2008), în care apare doar opt minute pe marele ecran, i-a adus o nominalizare la premiul Oscar la categoria “cea mai bună actriţă într-un rol secundar”.

Actriţa a fost recompensată cu un premiu Tony în anul 2001, pentru rolul din piesa de teatru “King Hedley II”, iar în ultimii ani a putut fi văzută în câteva filme cu succes de casă, precum “Syriana” (2005), “Jocuri la nivel înalt/ State of Play” (2009), “Mănâncă roagă-te iubeşte/ Eat Pray Love” (2010) şi “Culoarea sentimentelor/ The Help” (2011).

ARTICOLE SIMILARE

 Cabral se retrage din televiziune. Motivul pentru o decizie de neînțeles

Andreea Damian

Katherine Heigl o înlocuiește pe Meghan Markle în serialul „Suits”

Andreea Damian

Hilaria, soția lui Alec Baldwin, a rupt tăcerea

Andreea Damian

Fotbalistul român care s-a reprofilat în pandemie și s-a apucat de modă

Andreea Damian

Exclusiv! Andra ar putea colabora cu un solist internațional

Tabu Tabu

Trendurile pariziene în hairstyle pentru vară 2012 – Secrete din backstage

Scrie un comentariu