Home > Vedete > Cel mai iubit unchi a devenit pentru prima dată tată

Cel mai iubit unchi a devenit pentru prima dată tată

John Stamos, cunoscut pentru rolul din „Full house”, a devenit pentru prima dată tată.  Căsătorit cu Caitlin McHugh, Stamos a anunțat pe Instagram că a devenit tatăl unui băiețel. Actorul a spus că băiețelul va purta numele tatălui său, Billy.

Stamos și-a cunoscut soția în 2011 în timp ce filma pentru “Law & Order: SVU”.

Acesta a postat o fotografie alb negru ținându-l la piept pe cel mic. „De acum înainte, cea mai bună parte din mine vor fi întotdeauna soția și fiul meu”, a scris Stamos pe Instagram, adăugând hashtagul #nudoarununchi. „Bine ai venit Billy Stamos”, a scris acesta.

În vârstă de 54 de ani, actorul spunea că vremea pentru copii s-a dus pentru el. Asta până când a cunoscut-o pe Caitlin McHugh, model și actriță, în vârstă de 32 de ani.

„Întodeauna mi-am dorit să fiu tată. Desigur, a trebuit să lucrez cu mine”, declara Stamos în decembrie pentru revista People. „Am un soi de tinerețe. Oamenii îmi spun deseori: arăți așa de tânăr. Începi să crezi că vei trăi 150 de ani. Și apoi te trezești: nu, omule, asta e. Asta nu e repetiție. Oamenii ar trebui să spună: ar trebui să faci un copil”, a mărturisit actorul.

După doi ani de întâlniri,  Stamos a cerut-o în căsătorie la Disneyland, într-un cadru de poveste. „Figura pe care John a făcut-o când i-am spus că sunt însărcinată a fost neprețuită”, a declarat Caitlin. „Era privirea unui bărbat care și-a dorit întotdeauna o familie însă nu se aștepta să i se întâmple cu adevărat. Acum asta e”, a mai spus McHugh.

„Nu știu ce aș fi putut face dacă nu aș fi avut acum un copil”, a spus Stamos.

 

 

 

 

 

 


Comenteaza acest articol

Cel mai iubit unchi a devenit pentru prima dată tată

by Oana   1 min
0