Tabu
PEOPLE

Cel mai iubit unchi a devenit pentru prima dată tată

John Stamos, cunoscut pentru rolul din „Full house”, a devenit pentru prima dată tată.  Căsătorit cu Caitlin McHugh, Stamos a anunțat pe Instagram că a devenit tatăl unui băiețel. Actorul a spus că băiețelul va purta numele tatălui său, Billy.

Stamos și-a cunoscut soția în 2011 în timp ce filma pentru “Law & Order: SVU”.

Acesta a postat o fotografie alb negru ținându-l la piept pe cel mic. „De acum înainte, cea mai bună parte din mine vor fi întotdeauna soția și fiul meu”, a scris Stamos pe Instagram, adăugând hashtagul #nudoarununchi. „Bine ai venit Billy Stamos”, a scris acesta.

În vârstă de 54 de ani, actorul spunea că vremea pentru copii s-a dus pentru el. Asta până când a cunoscut-o pe Caitlin McHugh, model și actriță, în vârstă de 32 de ani.

„Întodeauna mi-am dorit să fiu tată. Desigur, a trebuit să lucrez cu mine”, declara Stamos în decembrie pentru revista People. „Am un soi de tinerețe. Oamenii îmi spun deseori: arăți așa de tânăr. Începi să crezi că vei trăi 150 de ani. Și apoi te trezești: nu, omule, asta e. Asta nu e repetiție. Oamenii ar trebui să spună: ar trebui să faci un copil”, a mărturisit actorul.

După doi ani de întâlniri,  Stamos a cerut-o în căsătorie la Disneyland, într-un cadru de poveste. „Figura pe care John a făcut-o când i-am spus că sunt însărcinată a fost neprețuită”, a declarat Caitlin. „Era privirea unui bărbat care și-a dorit întotdeauna o familie însă nu se aștepta să i se întâmple cu adevărat. Acum asta e”, a mai spus McHugh.

„Nu știu ce aș fi putut face dacă nu aș fi avut acum un copil”, a spus Stamos.

 

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Împăcare neașteptată. Alex Dobrescu s-a întors la Cristina Cioran. Cei doi urmează să facă nunta

Andreea Damian

Elon Musk, propunere neașteptată pentru Amber Heard

Andreea Damian

Kamala Harris devine prima femeie vicepreședinte al SUA. „Am reușit, Joe!”

Tabu Tabu

Actriţa americană Kirstie Alley din „Uite cine vorbeşte” a murit

Andreea Damian

Șerban Copoț va deveni a treia oară tată în câteva zile

Tabu Tabu

Fiul cel mai mic al lui Ștefan Bănică a început să meargă. Cum a sărbătorit solistul evenimentul

Tabu Tabu

Scrie un comentariu