Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cum și-a surprins Ana Morodan fanii de pe internet cu noua sa ipostază

Se știe că femeia care a fost denumită “Contesa digitală” pe rețelele de socializare este nonconfomistă și aparițiile ei de multe ori șochează. Iar Ana Morodan nu se oprește, iar zilele trecute a făcut o ședința foto cu mai multe costume de sport colorate și a publicat un mesaj haios pe rețelele de socializare.

ana morodan face yoga
ana morodan face yoga

10 imagini cu 10 salopete colorate cu care vedeta a făcut fotografii și le-a postat pe rețelele de socializare. Și Ana Morodan a publicat un mesaj pe care mulți i-a făcut să zâmbească. “În primul și în primul rând vreau să specific faptul că numele Yogaga nu vine de la faptul că mă cred și Lady GaGa și Marilyn Monroe și Morodan în același timp, ci de la faptul că eu sunt gaga cu capul, plecată puțin să-și ia câmpii, mai pe românește. Ușor lala.

ana morodan
ana morodan

Sunt convinsă și mai ales sper că multe dintre voi vă aflați în aceeași situație, pentru că o doză controlată de nebunie e mai mult decât binevenită. Să trec și la subiect: M-am apucat de yoga, dar, după cum vă dați seama din imaginile alăturate, yoga încă nu s-a apucat de mine. #YogagabyMorodan e o colecție venită în întâmpinarea femeilor care știu să-și asume simțul penibilului atunci când fac activități mai mult sau mai puțîn sportive.

ana morodan face sport
ana morodan face sport

Eu nu vreau să pretind că m-am apucat de yoga și, după două săptămâni, pac, pot să-mi ating coloana vertebrală cu nasul. Nu! Mie îmi place să recunosc că, deocamdată, sunt în stadiul de penibiluță care se străduiește și important e că încerc. Asta nu înseamnă că nu trebuie să arăt țiplă-glam când mă apuc de această activitate spirituală numită yoga! De asta am inventat acest brand, că să fiu contesa când sunt peniblă!Namaste, vă caut eu!”, a scris vedeta pe instagram.

ARTICOLE SIMILARE

Fotografie Cristiana Apostol – Toamna

realitatea

Începe Festivalul Internațional „Matei Vișniec”!

Ciocîrlan

Cum arată femeia care și-a făcut 30 de operații estetice ca să semene cu Kim Kardashian

Andreea Damian

MET Gala este oficial anulată

Andreea Damian

10 lucruri uimitoare pe care nu le stiai despre par

realitatea

Dieta perfectă pentru o viață sexuală intensă

Andreea Damian

Scrie un comentariu