Tabu
Image default
PEOPLESlider

Dana Rogoz a făcut furori pe covorul roșu de la Cannes, într-o rochie spectaculoasă. „E un vis ce trăiesc!”

Dana Rogoz a apărut pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes. A fost o experiență unică de care actrița s-a bucurat din plin.

Dana Rogoz a fost invitată la Festivalul de Film de la Cannes. Actrița a purtat o rochie roșie, cu spatele gol, realizată din straturi de tul și volane, având un amplu trandafir pe poale format din multiple fronseuri. O rochie de poveste, realizată în atelierele Chotronette, la care actrița a mai apelat în trecut. 

„O imensă bucurie să fiu invitată la Festivalul de Film de la Cannes, să pășesc pe covorul roșu la premiera filmului „Firebrand”, să fiu înconjurată de atât de mulți artiști valoroși, de oameni cu care împărtășesc aceeași pasiune, aceeași iubire pentru cinema, și să reprezint România în calitate de brand ambassador Campari. E un vis ce trăiesc!”, a scris Dana Rogoz pe rețelele sociale.

Imagine

Dana Rogoz are parte de o viață ca în filme, fiind împlinită atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Actrița are parte de o relație la care majoritatea femeilor visează. Cu toate că avea o vârsta extrem de fragedă atunci când s-a cunoscut cu Radu, vedeta a povestit că în toți acești ani au crescut împreună, s-au modelat unul pe altul, iar acum nu ar mai putea să trăiască fără a se afla în compania lui.

„Râdem la aceleași glume, alegem fix aceeași canapea dintr-un catalog cu sute de obiecte, ne topim amândoi când ne îmbrățișează copiii și continuăm, chiar și după mai bine de 18 ani de relație, să ne facem planuri împreună, să visăm la un alt film al nostru sau la o călătorie cu rulota la capătul lumii. El e!”, a mărturisit Dana Rogoz despre soțul său, în cadrul unei postări pe Instagram.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cum să-ți vopsești părul cu ingrediente naturale

Andreea Damian

Feli, fotografie de colecție cu mama și fiica ei

Tabu Tabu

Când începe „Românii au talent” 2022 și cine sunt jurații

Andreea Damian

POT ⎪ Povestea unei tabere de artă

Ciocîrlan

5 lucruri în care trebuie să investești dacă organizarea lucrurilor este hobby-ul tău preferat

Andreea Damian

Zece motive pentru care femeia inteligentă își găsește greu iubirea

Andreea Damian

Scrie un comentariu