Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Dani Oțil a devenit tată. Ce promisiune i-a făcut fiului său. Mesaj emoționant

Dani Oțil și Gabriela au devenit, sâmbătă dimineață, părinții unui băiețel. Tânăra mămică a postat prima fotografie cu bebelușul, de pe patul de spital.

Gabriela a ales să posteze pe Instagram, o fotografie cu bebelusui în timp ce îl ține la piept, dar fără să-i dezvăluie și chipul băiețelului său. „M-am topit… ”, este mesajul care însoțește fotografia.

Dani Oțil a transmis un mesaj extrem de emoționant pentru ”Cârcel”, fiul său. Prezentatorul de la „Neața” și-a exprimat sentimentele profunde față de bebelușul său și emoția pe care a trăit-o atunci când l-a ținut în brațe, pentru prima dată, pe fiul său alintat „Cârcel”.

„Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”, Nu ma apuc acu sa iti scriu mult, pt ca am mai scris acum 10 ani o scrisoare si 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă…🙄 Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă si nu vreau sa te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pt asta. Iti las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani sa dai scroll juma de ora pana ajungi la postare si sa înțelegi starea noastră, cat de mult te-am dorit, dar si panica ce ne-a cuprins. Dar, daca părinții mei, care au muls si vaca, au terminat si facultate s-au descurcat cu mine… Eu zic ca reușim ceva. As vrea sa fiu cu tine macar la fel de bun cum au fost ei cu mine. Tu ești fragil acum, dar promit sa te fac puternic si rezistent… Pt ca in scurt timp eu voi fi cel fragil(vârsta mea nu e de ședințe cu părinții ci cu bunicii).”, a scris Dani pe rețelele de socializare.

Dani Oțil l-a asigurat pe fiul său că-l va susține în toate deciziile pe care le va lua în viață. Cu toate acestea, i-a făcut o urare amuzantă copilului său.

„Nu voi încerca sa te transform in rezultatul sumei frustrarilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Otil mai bun. Tu vei fi tu. Bine… Cu doua medalii la Olimpiada din 2040…dar tu 🤗 Am sters următoarele 3 idei, pt ca orice scriu acum cu un nod in gât si cu o bere in nas… Suna a versuri de manele. Jur. Hai ca închei. Dar daca fumezi in liceu, vii acasă cu o urâtă belciugata sau nu iei bacul cu medie mare, sa stii ca deja am poze cu tine dezbrăcat si cu urme de c*** 😎 P.S. Cand o sa afli de Spider-Man, Super Man, Bat Man… Sa stii ca Mama ta e super-eroul meu preferat.”, a fost mesajul plin de emoție pe care Dani Oțil i l-a transmis fiului său.

ARTICOLE SIMILARE

Succesul – De la calatorie la destinatie, conceptul prins intre material si spiritual

realitatea

N-ai să crezi ce au făcut Selly și iubita lui Smaranda în fața camerei de filmat

Tabu Tabu

Interviu Liviu Teodorescu: “Am castigat mai mult decat victoria in sine”

realitatea

Dolly Parton: Soțul meu vrea sex în trei cu Jennifer Aniston. Cum a răspuns actrița provocării

Andreea Damian

Bucurestiul in weekend, 20-22 ianuarie

realitatea

Dior își prezintă noua colecție Haute Couture sub forma unui film cu sirene și nimfe

Andreea Damian

Scrie un comentariu