Tabu
Image default
PEOPLESlider

Dani și Gabriela Oțil și-au botezat fiul în ultima zi înainte de restricții – FOTO

Speriați de noile restricții care intră în vigoare de luni, 25 octombrie, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat fiul. Au făcut-o în mare secret. Petrecerea a avut loc la restaurantul prezentatorului de televiziune.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au grăbit să-și boteze fiul, pe Luca Tiago, ca să-i poată organiza o petrecere ca la carte, chiar în ultima zi înainte de intrarea în vigoare a noilor restricții.

La fel ca în cazul nunții, matinalul de la Antena 1 a organizat totul în mare secret, iar petrecerea care a urmat după ceremonia religioasă a avut loc la restaurantul patronat de Dani.

Anunțul că se îndreaptă spre petrecerea de botez a fost făcut de Gabriela, pe contul ei de Instagram, unde matinalul de la Antena 1 s-a ținut de glume. ”Mergem la botez”, a spus Gabriela Oțil, iar soțul ei, în stilul caracteristic, i-a replicat zâmbind: ”Eu nu mă dezbrac să intru în chestia aia cu apă”.

Mămica Gabriela a ales o ținută roșie, taior cambrat, cu un decolteu foarte sexy, și pantaloni. Tatăl Dani a purtat un costum bleu cu cămașă neagră.

ARTICOLE SIMILARE

Barcelona a scăpat de turiști: „Ne-am recuperat orașul, dar am moștenit un oraș fantomă”

Andreea Damian

Pastilele cu supliment omega 3 – o afacere care ucide milioane de tone de viață marină anual

realitatea

Bucurestiul in weekend, 20-22 ianuarie

realitatea

Inspirație: Cum ne îmbrăcăm şic când este frig

Andreea Damian

Meghan Markle și-a lansat colecția de haine

Andreea Damian

Emma Răducanu, apariție spectaculoasă la Met Gala. Ce ținută a purtat

Andreea Damian

Scrie un comentariu