Home > Fără categorie > Iata de ce a divortat ILIE NASTASE!

Iata de ce a divortat ILIE NASTASE!

Într-un interviu acordat emisiunii “D-Paparazzi”, de la Kanal D, fosta soție  a lui “Nasty” a mărturisit că a rămas în relații bune cu fostul tenisman , de  dragul copiilor și anilor pe care i-au petrecut împreună, și a dat detalii  despre motivele care au dus la destrămarea căsniciei lor.

“Lipsa de comunicare este cea mai importantă cauză și ea duce la destrămarea  tuturor relațiilor. Nu știu însă câtă lume își dă seama de importanța  comunicării într-o relație. Într-o relație se poate spune că respectivul s-a  apucat de băut sau se uită după femei, însă până să ajungi acolo există multe  lacune de comunicare

Cea mai importantă lecție învățată în urma  divorțului este aceea că oamenii care au avut o relație, indiferent că s-a ajuns  sau nu la căsătorie, trebuie să se respecte. Nu înțeleg de ce oamenii trebuie să se omoare după ce nu mai formează un cuplu. Istoria pe care o ai în spate  contrazice acest lucru. Nu erați tot aceiași oameni și când spuneați că vă iubiți?”, a spus Amalia Năstase, conform adpm.ro.

Ilie și Amalia Năstase au divorțat în 2010, după 7 ani de căsnicie și 14 de  relație. Cei doi au împreună două fiice, Emma și Alesia.

Mai mult: Amalia Năstase dezvăluie motivul pentru care a divorțat de Ilie Năstase – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Loading...

Comenteaza acest articol

Iata de ce a divortat ILIE NASTASE!

by   1 min
0