Tabu
Image default
PEOPLESlider

De ce Alin Oprea nu și-a invitat copiii la nunta cu Medana

Alin Oprea s-a căsătorit cu Medana și au avut o nuntă cu 500 de invitați, dar de la eveniment au lipsit chiar cei doi copii ai artistului. Nici Tavi Colen nu a fost pus pe lista invitaților.

Alin Oprea și Medana s-au căsătorit religios vineri, 15 septembrie, și au avut 10 perechi de nași. Evenimentul a avut loc într-un restaurant din Otopeni, unde au invitat 500 de persoane. Petrecerea a fost una reușită, unde artiștii s-au înghesuit să cânte, iar unii nici nu au mai apucat să își facă programul. Medana a pregătit și o surpriză pentru cei prezenți și și-a lansat primul volum de poezii.

Pe parcursul serii, Medana a schimbat mai multe ținute și a arătat spectaculos.

Toată lumea a observat că de la nuntă au lipsit copiii lui Alin Oprea din căsnicia pe care a avut cu Larisa. Nici Tavi Colen, fostul coleg de trupă al cântărețului, nu a fost pe lista invitaților. Prezent în emisiunea „La Măruță”, Alin Oprea a explicat de ce nu i-a invitat pe aceștia la nunta cu Medana.

„I-aș fi trimis cu drag invitația lui Tavi, dar știam sigur că nu va răspunde afirmativ”, a spus solistul de la Talisman. Și a continuat: „Am avut logodna acum un an, undeva în luna noiembrie, apoi pe 22 decembrie am avut căsătoria civilă. Dacă aș fi primit un mesaj de la Tavi cu «Casă de piatră!», l-aș fi invitat, evident. Dacă aș fi primit un mesaj de la copiii mei cu «să fii fericit, tată! Doamne ajută!», i-aș fi invitat. Nu unii doar să ofere, iar unii doar să primească… Îl iubesc pe Tavi, îmi iubesc copiii și nu am nicio problemă. Eu mă împac oricând cu ei. Știu să iert, știu să fiu deschis, știu să înțeleg că trecutul e trecut și poate fi reparat dacă este cazul. Nu am față de nimeni niciun sentiment de ură”.

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Reverse eyeliner | Tendința de machiaj pe care toate femeile doresc s-o adopte în acest sezon

Andreea Damian

Cum arată și cu ce se ocupă acum Ana, fosta soție a lui Alex Velea

Andreea Damian

Oana Tache – provocările la care trebuie să facă față “Mamele lui 2020”

Tabu Tabu

Boala înfiorătoare de care suferă Celine Dion. Cântăreața a anulat toate concertele de anul viitor

Andreea Damian

De ce vrem mereu să cumpărăm mai multe lucruri noi

Andreea Damian

Kate Middleton și Prințul William împlinesc 10 ani de căsnicie. Cum a evoluat povestea lor de iubire de-a lungul timpului

Andreea Damian

Scrie un comentariu