Home > beauty > De ce nu ar trebui să dormi niciodată pe o pernă de bumbac

De ce nu ar trebui să dormi niciodată pe o pernă de bumbac

bumbac

Nu dormi niciodată pe o pernă de bumbac, este sfatul specialișilor, deoarece poate produce riduri. Cea mai bună alegere pentru un somn odihnitor și reconfortant pentru ten este fața de pernă din mătase.

Potrivit experților în îngrijirea pielii, mătase reduce iritarea pielii, protejează părul și previne apariția ridurilor. Fața de pernă din bumbac se lipsește de față și nu îi permite să alunece. Iar dacă adori să dormi cufundată cu nasul în pernă, riști ca tenul tău să îmbătrânească prematur.

Mătasea permite ca pielea să respire, de aceea reprezintă cea mai bună alegere. Te-ai întrebat de ce vedetele de peste Ocean au un ten atât de perfect? Majoritatra preferă mătasea, pentru că nu absoarbe uleiurile naturale secretate în timpul nopții, pentru prevenirea deshidratării pielii.

Lenjeriile de pat din mătase pot fi considerate un lux la noi, acestea comercializându-se cu prețuri pornind de la 400 de lei. Deși prețul piperat poate părea prea mare pentru buzunarele unora, avantajele sunt uriașe. Faptul că lenjeria din mătase este destinată exclusiv celor bogați sau capetelor regale este un mit și o idee demodată.

Țesătura de mătase moale și rezistentă este izolatoare atât împortiva frigului cât și împotriva căldurii. Mătasea poate prelua umiditate până la maxim 40% din greutatea sa fără să o simți că este udă sau fără să-și piardă calitățile izolatoare.

Mătasea este un material hipoalergenic, așternuturile din mătase fiind alegerea perfectă pentru persoanele care suferă de alergii. Mătasea respinge în mod natural alergenii și particulele de praf care pot cauza alergii. Așternuturile din mătase se auto-mențin igienice datorită amino acizilor naturali care se află în material.

Mătasea este un material care face pielea să arate bine. Aceasta previne uscarea pielii și hidratează pielea, prevenind ridurile. Stiliștii de top recomandă folosirea fețelor de pernă din mătase pentru că previn încâlcirea părului și electrizarea lui în timpul somnului.

Articole asemanatoare
riduri
6 uleiuri naturale care estompează ridurile fine
riduri în jurul gurii
Cele 7 obiceiuri din cauza cărora faci riduri în jurul gurii
crema
Crema cu efect imediat care reduce ridurile fine din jurul gurii
riduri
Secrete antiîmbătrânire pe care dermatologii le împărtășesc doar prietenilor

De ce nu ar trebui să dormi niciodată pe o pernă de bumbac

by Andreea Damian   1 min
1