Tabu
Image default
PEOPLESlider

Deea Maxer și-a refăcut viața după divorț. Cu ce se ocupă iubitul ei, care e mai tânăr decât artista

Nici Deea Maxer nu a suferit prea mult după despărțirea de Dinu Maxer și și-a găsit rapid fericirea în brațele altui bărbat.

Deea Maxer are un nou iubit la mai puțin de două luni de la divorțul de Dinu. Dansatoarea se iubește cu Robert, un bărbat mai tânăr decât ea cu 3 ani.

Pe rețelele de socializare, Deea Maxer a început să se afișeze deja cu noul iubit și petrec împreună foarte mult timp. Robert este specialist în vânzări și achiziții auto, dar este pasionat și de motociclete.

Deea Maxer și-a asumat relația și nu ezită să posteze pe rețelele de socializare imagini cu ea și Robert. Dansatoarea l-a prezentat deja prietenilor, dar și fiicei sale, care pare că a fost foarte încântată de el. 

Vedeta a confirmat relația recent, iar acum îi lasă comentarii cu inimioare pe Instagram. „Da, este iubitul meu. Altfel nu aș fi pus acea fotografie”, a declarat Deea Maxer, pentru cancan.ro.

Dinu Maxer s-a despărțit de iubită 

Primul care și-a refăcut viața a fost Dinu Maxer, care s-a afișat alături de Ada. Artistul și Ada, fosta iubită, s-au cunoscut la o petrecere, prin intermediul unor prieteni comuni. 

S-au distrat în club, au petrecut chiar și Paștele împreună, dar atunci și-au dat seama că nu sunt compatibili și de sâmbătă, 29 aprilie, cei doi nu mai formează un cuplu.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2021. Zodia care se trezește într-un iureș de certuri

Andreea Damian

Prințul Harry și Meghan Markle au luat cea mai importantă decizie de când s-au căsătorit

Andreea Damian

De ce s-a mutat Andreea Bănică cu familia din București

Tabu Tabu

Scriitoarea Ileana Vulpescu a murit

Andreea Damian

„Ieșirea trenurilor din gară”, de Radu Jude, premiera în cinematografe pe 18 iunie

Andreea Damian

Ce surpriză pregătește actrița Anca Pandrea în memoria iubitului Iurie Darie

Tabu Tabu

Scrie un comentariu