Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Destiny’s Child s-a reunit pe scena festivalului Coachella

Destiny’s Child s-a reunit, sâmbătă, pe scenă la festivalul Coachella 2018. Fostele componente Beyoncé, Michelle Williams şi Kelly Rowland au interpretat mai multe melodii.

Faimosul trio a interpretat melodii precum „Say My Name”, „Soldier” şi „Lost My Breath”.

https://www.youtube.com/watch?v=jD4BHaWL1_I

Cel mai recent, cele trei cântăreţe au susţinut un show împreună în 2015, la gala Stellar Awards, unde au cântat melodia „Say Yes”. „Sunt atât de fericită în acest moment”, a spus Beyoncé la spectacol.

Înainte de spectacolul susţinut la Coachella, Beyoncé le-a cerut fanilor şi presei, vineri, să nu publice fotografii de la acest show.

Grupul Destiny’s Child s-a destrămat în 2006, după ce artistele componente au decis să se lanseze în proiecte solo. În ciuda faptului că grupul s-a destrămat în urmă cu peste 10 ani, cele trei artiste din componenţa clasică a trupei au rămas în relaţii foarte bune şi se sprijină reciproc în proiectele lor solo.

Destiny’s Child este un grup american de R&B şi pop. Original un cvartet, a devenit în cele din urmă un trio, care a fost alcătuit din cântăreţele Beyoncé Knowles, de 36 de ani, Kelly Rowland, de 37 de ani, şi Michelle Williams, de 37 de ani. Grupul a lansat patru albume de studio, care conţin nouă piese ce au ajuns pe primul loc în topurile internaţionale. Albumele grupului s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial.

ARTICOLE SIMILARE

Cum a reacționat Bănică după ce soția sa a primit mesaje indecente

Tabu Tabu

Angajații Google – marș de protest din cauza comportamentului companiei față de femei

realitatea

Ada Milea vă așteaptă la Ziua Copilului – la ODEON

realitatea

BBC: Silicon Valley permite existența piețelor de sclavi online

Dora Constantinovici

Femei celebre care nu-și ascund semnele vârstei și arată uimitor

Andreea Damian

Kanye West e foc și pară pe Ariana Grande

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu