Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Dezvăluiri incredibile! Ce scrie presa britanică despre Cheeky Girls

Gabriela şi Monica Irimia sau Cheeky Girls, așa cum le știu românii, au făcut senzație în Marea Britanie. Dar cele două surori încă suferă efectele îngrozitoare ale depresiei și anorexiei la aproape două decenii după ce au cunoscut succesul cu hitul „Cheeky Song (Touch My Bum)”, scrie The Mirror, care le dedică o pagină în ziar.

În decembrie 2002, Gabriela şi Monica Irimia aveau toată lumea la picioare. Hitul lor, „Cheeky Song (Touch My Bum)”, scris de mama acestora, Margit, în doar 30 de minute, considerat de criticul muzical britanic Pete Waterman drept „cea mai mare porcărie creată vreodată”, stabilea recorduri de vânzări şi intra în topuri.

Fetele au lansat apoi albumul „PartyTime” cu alte două piese: ”Take Your Shoes Off” şi ”(Hooray, Hooray) It’s a Cheeky Holiday!”.

Au avut probleme de sănătate, apoi a urmat falimentul

În 2006 însă, cele două aveau datorii imense şi probleme de sănătate serioase, ajungând la epuizare, în ciuda faptului că aveau antrenament şi constituţie de balerine şi gimnaste de performanţă. Au intrat în depresie şi au început să se înfometeze, devenind anorexice, scrie Daily Mail.

În 2016, Gabriela a recunoscut în timpul unui interviu acordat la ITV că „au stat închise în apartamentul lor din Londra timp de cinci ani şi au făcut foamea, îndepărtându-se de prieteni”.

Amândouă s-au ales cu artrită la coloana vertebrală, genunchi, pietre la rinichi, probleme digestive şi pierderi de memorie.

Gemenele au primit un avans de 40.000 de lire sterline de la casa de producţie muzicală care le-a lansat, dar compania a dat faliment în 2003 şi încă le mai datorează un milion de lire sterline din vânzarea albumelor. Lipsa banilor le-a făcut să se împrumute în bănci şi să lucreze pe 300 de lire sterline pe noapte în cluburile londoneze. În 2006 şi-au declarat falimentul, cu datorii la stat de 60.000 de lire sterline.

9 operații estetice la sâni

Fetele şi-au făcut nouă operaţii estetice la sâni cheltuind 100.000 de lire sterline, dar s-au trezit mutilate de chirurgi. „La vârsta de 19 ani nu am avut niciodată o problemă cu corpul nostru, ci în momentul în care am început să fim vedete pop”, a mărturisit Gabriela.

În 2008, Gabriela s-a îndrăgostit de politicianul Lembit Opik, deşi între ei era o diferenţă de vârstă de 18 ani.

Gabriela și Monica rămân la fel de apropiate ca oricând și au continuat să facă turnee în Marea Britanie înainte de pandemie.

Din 2015, Monica a semnat un contract cu Channel 4 pentru un documentar despre tinerele din Ungaria şi România. În 2016 s-a măritat cu patronul unei firme de construcţii, Shaun Taylor. În prezent, Gabriela a făcut trei cursuri de cosmetică şi are atestat de cosmeticiană şi Monica a devenit agent de vânzări la un salon auto, iar viaţa lor s-a liniştit şi locuiesc în Goldsborough, North Yorkshire.

ARTICOLE SIMILARE

Ariana Grande este noul ambasador Givenchy. Vedeta campaniei: celebra ei coadă de cal

Andreea Damian

Meghan Markle, o „prințesă” înainte de a se căsători cu Harry. Dezvăluiri-bombă despre fosta ducesă

Andreea Damian

Catrinel Menghia face furori la Cannes. Iată cele mai spectaculoase ținute!

Andreea Damian

Incident la Casa Regală. Regina Elisabeta a II-a și-a pălmuit nepotul la o petrecere

Andreea Damian

Tipuri de măsline și beneficiile lor. Care sunt cele mai sănătoase

Andreea Damian

Iunie 2019 a fost cea mai călduroasă lună din istorie

Andreea Damian

Scrie un comentariu