Home > Lifestyle > Dinner Explorer Electrolux – sursa de inspiratie pentru petreceri perfecte

Dinner Explorer Electrolux – sursa de inspiratie pentru petreceri perfecte

Organizarea unei petreceri reprezinta o adevarata arta: o combinatie intre intuitie, cercetare si inspiratie. Trebuie sa gasesti o tematica interesanta, sa alegi meniul potrivit, bauturile corespunzatoare, muzica, tinuta si, nu in ultimul rand, decoratiunile care sa-i surprinda placut pe invitati. Si Dinner Explorer este cel mai potrivit maestru de la care poti deprinde abilitatile necesare.

 

Pe platforma interactiva Dinner Explorer de la Electrolux gasesti toate elementele de care ai nevoie pentru a fi gazda perfecta. Petrecerile tematice prezentate sunt descrise in amanunt: meniu, retete, bauturi, muzica, tinuta, decoratiuni si chiar si lista de cumparaturi. Nimic nu trebuie sa-ti scape din vedere.

 

Si pentru ca Dinner Explorer a sarbatorit pe 9 decembrie primul concert al formatiei The Grateful Dead si miscarea anilor `60 Flower Power, merita sa sufli praful de pe camasile inflorate, pantalonii evazati si vestele cu franjuri si sa-ti chemi prietenii pentru o petrecere pe cinste. Pentru a reinvia atmosfera specifica, trebuie sa aveti grija la meniu: la baza stau mancarurile vegetariene. Nu vei avea mult de lucru, insa, pentru ca este o cina gen bufet, la care toata lumea trebuie sa contribuie cu mancare sau bautura. Daca ai nevoie de idei specifice pentru meniu, bautura, muzica sau activitati, poti intra pe Dinner Explorer, unde gasesti mereu cele mai bune sfaturi.

Articole asemanatoare
4SafetyTM – Siguranta chiar si in cele mai fierbinti situatii
ProClean de la AEG iti respecta momentele de liniste
MaxiKlasse AEG dă clasă preparatelor
ProClean de la AEG iti respecta momentele de liniste

Loading...

Comenteaza acest articol

Dinner Explorer Electrolux – sursa de inspiratie pentru petreceri perfecte

by realitatea   1 min
0