Home > Agenda > D’ORA la Bucuresti

D’ORA la Bucuresti

poster D'ora cu partenerii media“D’ORA”: Emigranta Romanca – filmul de debut al Deliei Antal – din 25 aprilie in cinematografele din Bucuresti!

 S-a bucurat de succes la Londra, iar acum isi lanseaza filmul de debut la Bucuresti. Actrita si regizoarea Delia Antal, stabilita de zece ani in Marea Britanie anunta cu emotie lansarea “D’ORA” in Bucuresti.  Acesta este primul sau proiect de suflet, filmul sau de debut, care va incepe sa ruleze de pe 25 aprilie in principalele cinematografe din Bucuresti si din tara, putand fi vizionat la Grand Cinema Digiplex (Baneasa Shopping City), Hollywood Multiplex – Mall Vitan, Cinema Europa, Cinema Patria si Cinema Scala.

“D’ORA” va beneficia si de o lansarea de gala, pe 24 aprilie, de la ora 19.00, la Cinema Studio (Bulevardul Gen. Gheorghe Magheru 29, sector 1, Bucureşti), in cadrul careia actrita si regizoarea Delia Antal va prezenta invitatilor sai, o parte dintre actorii cuprinsi in distributia filmului, dar si proiectul la care a lucrat vreme de trei ani. Personalitati din industria filmului vor rosti cateva cuvinte despre filmul D’ORA.

 

Filmul “D’ORA”: Emigranta Romanca are o distributie impresionanta cu actori din intreaga lume:

 

Distributia filmului “D’ORA”: http://www.imdb.com/title/tt1877624/combined

Trailer-ul oficial al filmului “D’ORA”:

 https://www.youtube.com/watch?v=nstrrVCtkAU

Despre “D’ORA”: Emigranta Romanca

 

Inconjurata de saracie, intr-o Romanie post-comunista, o tanara naiva prinde oportunitatea de a emigra spre Anglia, chiar daca asta inseamna a calatori cu o duba, intr-o cutie de carton. Ajunsa in Londra, visurile ei la bogatie si faima sunt repede spulberate de realitatea vietii cotidiene in Londra. Acest schimb nefast de la o viata in saracie in Romania la o viata in saracie in Londra si dorinta ei de a-si ajuta familia de acasa, o determina pe Dora sa se foloseasca la maxim de fiecare oportunitate primita.

Produs de 28 Films Ltd., D’ORA prezinta intr-o maniera onesta incercarea unei tinere de a scapa din opresiunea tarii natale pentru a-si urma visurile. Calatoria Dorei o incarcereaza intr-o lume in care inocenta ei e treptat spulberata. Ea risca tot pentru cei dragi in speranta unui viitor mai bun.

“D’ORA” este o poveste emotionanta prezentata intr-un mod amuzant, care scoate la lumina probleme reale cu care se confrunta milioane de oameni in lumea globalizata de azi.

Articole asemanatoare
Premiera filmului “Cele 50 de umbre ale lui Grey” la Festivalul de Film din Berlin
Dana Savuica a revenit pe podium la Fashion TV Winter Festival 2015
MATADOR, filmul de debut al artistului MARIAN CAPET / Full VIDEO in exclusivitate!
Un critic de moda o face praf pe Delia Antal: “Arata ca o matroana de bordel din secolul XIX”

Comenteaza acest articol

D’ORA la Bucuresti

by   1 min
0