Tabu
Image default
PEOPLE Slider

După ce a anunțat că este transgender, Elliot Page divorțează!

Elliot Page și Emma Portner divorțează după trei ani de mariaj. Starul filmului „Juno” şi al serialului „The Umbrella Academy” a anunţat în luna decembrie că este transgender.

Cuplul a anunţat într-un comunicat: „După ce ne-am gândit mult şi am analizat cu atenţie, am luat dificila decizie de a divorţa, în urma separării noastre de vara trecută. Ne respectăm reciproc şi rămânem prieteni apropriaţi”.

Portner, profesoară de dans, în vârstă de 26 de ani, la Broadway Dance Center, și actorul transgender au început să se întâlnească în 2017.

Vestea separării vine la două luni după ce Page a anunțat că este transgender. La vremea respectivă, Portner a postat un mesaj de susținere pe Instagram: „Sunt atât de mândră de @elliotpage. Oamenii trans, queer și non-binari sunt un cadou pentru această lume. Cer, de asemenea, răbdare și intimitate (…) Existența lui Elliot este un dar în sine (…) Te iubesc atât de mult.”

Elliot Page, în vârstă de 33 de ani, a devenit cunoscut ca Ellen Page, odată cu rolul din „Juno” (2007), pentru care a fost nominalizat la Oscar.

ARTICOLE SIMILARE

Miley Cyrus și Liam Hemsworth au avut o nuntă vegetariană

Andreea Damian

Ketamina ar putea fi folosită pentru tratarea dependenței de alcool

Andreea Damian

O treime dintre femei sunt agresate sexual după ce consumă alcool sau droguri

realitatea

Următorul agent 007 ar putea fi interpretat de o actriță de culoare

Andreea Damian

Corina din ce în ce mai sexy pe internet

Tabu Tabu

Cum și-a surprins Andreea Bănică fiica cea mare

Tabu Tabu

Scrie un comentariu