Tabu
PEOPLESlider

Eva Longoria dezvăluie cine a convins-o să investească în fotbal alături de Serena Williams și Natalie Portman

Eva Longoria a declarat că pandemia de coronavirus a fost mai grea pentru femei și le-a cerut femeilor să aibă grijă de sănătatea lor mentală. 

Actrița în vârstă de 45 de ani susține că femeile sunt mai afectate de criza mondială, deoarece lor le revine partea dificilă a sarcinilor casnice. „Luăm deciziile cu privire la educație, luăm deciziile cu privire la sănătate. Suntem CEO-urile gospodăriei noastre, așa că trebuie să avem grijă de sănătatea mintală”, a declarat vedeta din „Neveste disperate”, potrivit Daily Mail.

Eva Longoria susține că „avem nevoie de prietenii  mai mult ca oricând. Și de meditație, pentru că trebuie să avem grijă de sănătatea noastră mentală și spirituală chiar acum.” În perioadele de distanțare socială, acest lucru este, desigur, puțin mai dificil, dar din fericire există tehnologia.

Vedeta se alătură Ligii de fotbal LaLiga pentru a oferi vizibilitate femeilor în lumea sportului. Ultimul proiect al Evei este un semn al devoțiunii sale către abilitarea femeilor prin sport. Eva Longoria și Natalie Portman sunt starurile care s-au aliat cu Serena Williams și una din cele mai bune fotbaliste din toate timpurile, Mia Hamm, pentru a deveni patroane în sportul-rege.

„Fotbalul este unul din cele mai populare sporturi din lume. De asemenea, a ajutat mult femeile să devină mai puternice, de aceea am acceptat să înființez Angel City. Natalie Portman a fost cea care m-a abordat și care adună un grup de investitori pentru a crea o echipă profesionistă de fotbal. Iar eu am vrut ca majoritatea celor care bagă bani să fie femei, ar fi o premieră”, a explicat Eva Longoria.

Vedeta de la Hollywood a dezvăluit și care a fost momentul în care a fost atrasă de fotbal. „Nu era un sport pe care-l urmăream acasă, în familie. Dar când David Beckham a ajuns în MLS,  a schimbat soarta fotbalului în Statele Unite. A fost ca o explozie, nu știu pe altcineva care să aibă o asemenea influență într-un sport. De atunci, am devenit și eu interesată. Voi fi pe stadion la toate meciurile, voi purta tricoul echipei, voi fi cea mai înfocată fană. Dintre fotbaliste preferata mea este Abby Wambach, iar idolul meu ca sportivă este Serena Williams, este o persoană incredibilă”, a spus Eva Longoria.

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Marin a făcut din nou Covid! Cu ce remediu gustos se tratează vedeta

Andreea Damian

Autoiluzionarea: cum îi determină pozele selfie pe oameni să-și facă operații estetice

realitatea

În 2019, în România, era să citim o carte despre cum să-ți bați copilul

Dora Constantinovici

Ce avere a lăsat Ion Caramitru. Era cel mai bogat actor român

Andreea Damian

Un fotograf a surprins o pasăre când își hrănea puiul cu un chiștoc de țigară

Andreea Damian

Vara aceasta răcorește-te inteligent!

realitatea

Scrie un comentariu