Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Imaginea zilei vine de la Loredana. Vedeta, cu sânii goi, pe Instagram (FOTO)

Loredana Groza se află într-o formă de zile mari la 50 de ani. Deși e trecută de prima tinerețe, vedeta arată de milioane și nu se sfiește să-și arate trupul bine lucrat la sală.

Cântăreața se află în Maldive în aceste zile, pe meleaguri însorite. Loredana se scaldă în ape cristaline și e răsfățată de razele călduroase ale soarelui. Și binențeles, pune pe jar admiratorii cu ținutele sale super-sexy.

Loredana Groza a umplut Instagram-ul cu fotografii care mai de care mai provocatoare, etalându-și fără nicio reținere, ba un sân, ba posteriorul bombat. Artista este extrem de activă pe rețelele de socializare şi împărtăşeşte cu fanii nu numai momente, dar şi ţinute extravagante, care atrag toate privirile.

După ce i-a șocat cu sutienul invizibil, Lori a decis să renunțe la el și să-și arate nurii. Vedeta a pozat doar în slip și o rochie din voal, prin care se vede clar că a lăsat sutienul în cameră. Loredana a primit numeroase comentarii de apreciere, mulți lăudând-o pentru felul în care arată la 50 de ani.

Au existat însă cu răutăcioși care au criticat apariția ei. „Tu la vârsta ta …..chiar numai judeci”, „Toate femeile ati luato razna jur. ma ce sa mai maxim in 3 .4 ani vezi femeile goale nu stiu ce rost mai are o tanga si o. Rochie din dantela vai si vai”, „Sunt bărbați care jignesc, alții privesc,alții salivează, alții visează …toate astea se întâmplă când voi celebrele cântărețe, actrițe șamd, ați cam luat-o razna punând poze cu voi dezbrăcate după N operații, crezând că sunteți wow . Chiar nu sunteți . Este un concurs prostesc între voi ” divele ” , care se dezbracă mai mult și care arată mai bine .”, sunt doar câteva din comentariile negative.

ARTICOLE SIMILARE

Jojo, cu burtică de gravidă pe internet

Andreea Damian

Ed Sheeran dat în judecată pentru că ar fi copiat bucăți din Let’s Get It On

realitatea

Motivul extraordinar pentru care ar trebui să mergi mai des cu spatele

Andreea Damian

Câte căni de cafea este sănătos să bem în fiecare zi

Andreea Damian

Cum să te descurci cu oamenii care îți scurg energia

Andreea Damian

Cum să te îmbraci ca să-ţi pui în evidenţă bronzul

Andreea Damian

Scrie un comentariu