Tabu
PEOPLESlider

Jennifer Lawrence a născut primul ei copil

Actrița Jennifer Lawrence și soțul ei, Cooke Maroney, și-au întâmpinat primul copil, după cum a dezvăluit TMZ, miercuri, 23 februarie.

În septembrie 2021, revista People a anunțat că Jennifer Lawrence așteaptă primul ei copil cu Cooke Maroney, cu care este căsătorită din 2019. Miercuri, 23 februarie, nu actrița a dezvăluit fericitul eveniment, ci jurnaliștii de la TMZ au făcut-o. Potrivit înregistrărilor publice la care ar fi avut acces tabloidul, aceasta ar fi născut în Los Angeles. Cuplul nu a confirmat nimic și nu a precizat sexul nou-născutului, numele sau data exactă a nașterii.

Înainte de nașterea primului ei copil, eroina din Jocurile Foamei și-a afișat în repetate rânduri burtica de gravidă. Ea a dat de înțeles că este însărcinată pentru prima dată în timpul unei demonstrații pentru dreptul la avort, sâmbătă, 2 octombrie 2021.

Apoi a apărut la premiera filmului Don’t Look Up regizat de Adam Mckay, în care joacă alături de Leonardo DiCaprio și Meryl Streep. A purtat pe covorul roșu o rochie lungă cu franjuri aurie, semnată Christian Dior, evidențiindu-i burtica. A doua zi, ea a apărut într-o rochie neagră cu buline albe în platoul talk-show-ului „The Late Show” al lui Stephen Colbert.

Jennifer și Cooke sunt căsătoriți de aproape trei ani și au fost întotdeauna foarte discreți în ceea ce privește viața privată. Relația lor a început în primăvara lui 2018, când s-au cunoscut la nunta Laurei Simpson, cea mai bună prietenă a lui Jennifer Lawrence. S-au logodit în februarie 2019 și s-au căsătorit pe 19 octombrie 2019 la Belcourt Mansion din Newport, Rhode Island.

ARTICOLE SIMILARE

5 acțiuni care prelungesc viața lenjeriei de pat

Tabu Tabu

Mihai Trăistariu, afaceri la malul marii: a dat un teren pe șase garsoniere și un apartament

Tabu Tabu

Dinu Maxer s-a despărțit și de noua iubită. Ce s-a întâmplat între cei doi

Andreea Damian

În România, schimbarea sexului este decontată de stat

Andreea Damian

MNIR ⎪ Expoziția „Muzeul Jucăriilor”

Ciocîrlan

Două rețete neașteptat de bune cu căpșuni și friptură

realitatea

Scrie un comentariu