Home > Agenda > stiri > FATA injunghiata din gelozie a fost inmormantata

FATA injunghiata din gelozie a fost inmormantata

Râuri de lacrimi au curs, în Joia Mare, în localitatea botoşăneană Hilişeu-Crişan, unde toată suflarea s-a adunat ca să o conducă pe ultimul drum pe Niculina, adolescenta de 17 ani care a sfârşit în chinuri groaznice după ce a fost înjunghiată şi mai apoi incendiată de un tânăr de 23 de ani care nu accepta că fata nu vrea să îi fie iubită. Alături de adolescentă, pe ultimul drum, au fost părinţii, rudele, prietenii, dar şi colegii de la Grupul şcolar “Regina Maria”, din Dorohoi, care încă erau şocaţi de ceea ce s-a întâmplat.

La înmormântare a participat şi primarul comunei Hilişeu-Horia, Ioan Butnaru, care spune că întreaga comunitate este şocată şi nici bătrânii nu îşi amintesc să se mai fi petrecut vreo faptă de o asemenea cruzime la ei în sat.

“În aceste momente cuvintele sunt de prisos. Cu toţii ne întrebăm de ce a trebuit să se întâmple această scenă atât de groaznică pentru întreaga comunitate”, a spus primarul.

Oamenii din sat spun că bărbatul care a ucis-o pe Niculina era cunoscut ca fiind o persoană violentă, dar nu credeau vreodată că ar putea face o asemenea faptă. Educatoarea lui Cătălin Andronicese a povestit că încă de mic acesta bătea copiii, de la vârsta de 4 ani crescând fără tată.

Niculina iubea foarte mult florile, iar colegii şi prietenii au venit la înmormântare cu braţele pline de flori, pe care le-au aruncat peste mormântul fetei. Tinerii au purtat în piept flori de nuntă, iar Niculina a fost îmbrăcată în rochie de mireasă. Pe chipul ei se puteau vedea arsurile, şi nu mai semăna deloc cu cel al fetei pe care o ştiau toţi.

La căpătâi i-au stat în permanenţă părinţii sfâşiaţi de durere, şi cei doi frăţiori, un băiat şi o fată. Niculina a fost condusă pe ulitmul drum şi de către prietenul ei, care a fost copleşit de durere şi a rămas în urma cortegiului funerar, fiind ţinut în permanenţă de braţe de doi prieteni.

Mai mult: Fata înjunghiată şi incendiată în plină stradă a fost condusă pe ultimul drum – Ştiri interne | Libertatea.ro


Loading...

Comenteaza acest articol

FATA injunghiata din gelozie a fost inmormantata

by   1 min
0