Tabu
Image default
CULTURE Slider

Festivalul Forever Hit, amânat pentru 2022

Organizatorii festivalului Forever Hit au anunţat că evenimentul care urma să aibă loc pe 18 septembrie, la Arena Naţională, a fost amânat pentru 2022 din cauza situaţiei epidemiologice din România.

„Având în vedere evoluţia explozivă şi amploarea situaţiei epidemiologice Covid-19 cu noua tulpină Delta, Bucureştiul trecând deja de incidenţa de 1 la mie, cu foarte multe cazuri grave, inclusiv la copii, având de asemenea în vedere recomandarea autorităţilor de a nu mai ţine acest eveniment, noi restricţii pentru nunţi, botezuri şi concerte fiind deja anunţate, precum şi din cauza dificultăţilor pe care le întâmpină artiştii fie de a veni în Bucureşti, deoarece vin din zone roşii, fie de a pleca din Bucureşti, deoarece Bucureştiul este pe lista roşie a unor ţări, suntem nevoiţi să amânăm pentru anul 2022 evenimentul “Forever Hit” care trebuia să se desfăşoare în 18 septembrie, data urmând a fi stabilită ulterior.”, transmit organizatorii.

Potrivit organizatorilor, toate cardurile de acces achiziţionate rămân valabile pentru 2022.

Pentru cei care doresc recuperarea banilor, se pot adresa în scris la adresa de e-mail: [email protected] urmând să primească tot pe e-mail toate detaliile privind returnarea banilor.

Va fi returnată doar contravaloarea cardurilor de acces, fără comisionul de procesare plăţi 3D Secure perceput de Stripe şi fără taxele de intermediere, administrare comandă şi servicii conexe.

La Forever Hit urmau să cânte Sandra, Alphaville, Dr Alban, SNAP!, Ice MC, London Beat, Haddaway, Nana, C-Block, Tehnotronic, Jenny (Ace of Base), Boney M, No Mercy, Captain Hollywood Project şi Mr President.

ARTICOLE SIMILARE

“Alchimistul” la un nou record

realitatea

De vorba cu Ligia Kesisian Mitulescu, director artistic KINOdiseea

realitatea

Florence & the Machine și-a lansat piesa nouă în Game of Thrones

realitatea

Curtea Veche te așteaptă în parc

realitatea

Cazul fetei scoasă la licitație pe Facebook pentru căsătorie a revoltat organizațiile internaționale

Andreea Damian

Nicole Kidman şi-a făcut curaj şi a vorbit despre o dramă sfâşietoare

Andreea Damian

Scrie un comentariu