Tabu
Image default
CULTURESlider

Festivalul Forever Hit, amânat pentru 2022

Organizatorii festivalului Forever Hit au anunţat că evenimentul care urma să aibă loc pe 18 septembrie, la Arena Naţională, a fost amânat pentru 2022 din cauza situaţiei epidemiologice din România.

„Având în vedere evoluţia explozivă şi amploarea situaţiei epidemiologice Covid-19 cu noua tulpină Delta, Bucureştiul trecând deja de incidenţa de 1 la mie, cu foarte multe cazuri grave, inclusiv la copii, având de asemenea în vedere recomandarea autorităţilor de a nu mai ţine acest eveniment, noi restricţii pentru nunţi, botezuri şi concerte fiind deja anunţate, precum şi din cauza dificultăţilor pe care le întâmpină artiştii fie de a veni în Bucureşti, deoarece vin din zone roşii, fie de a pleca din Bucureşti, deoarece Bucureştiul este pe lista roşie a unor ţări, suntem nevoiţi să amânăm pentru anul 2022 evenimentul “Forever Hit” care trebuia să se desfăşoare în 18 septembrie, data urmând a fi stabilită ulterior.”, transmit organizatorii.

Potrivit organizatorilor, toate cardurile de acces achiziţionate rămân valabile pentru 2022.

Pentru cei care doresc recuperarea banilor, se pot adresa în scris la adresa de e-mail: [email protected] urmând să primească tot pe e-mail toate detaliile privind returnarea banilor.

Va fi returnată doar contravaloarea cardurilor de acces, fără comisionul de procesare plăţi 3D Secure perceput de Stripe şi fără taxele de intermediere, administrare comandă şi servicii conexe.

La Forever Hit urmau să cânte Sandra, Alphaville, Dr Alban, SNAP!, Ice MC, London Beat, Haddaway, Nana, C-Block, Tehnotronic, Jenny (Ace of Base), Boney M, No Mercy, Captain Hollywood Project şi Mr President.

ARTICOLE SIMILARE

Motivul ciudat pentru care Kristen Bell poartă mănuși la piscină

Andreea Damian

Studiu nou: Cu cât îmbrățișați mai mult copiii, cu atât creierul lor se dezvoltă mai mult

realitatea

De ce refuză Owen Wilson să-și cunoască bebelușa abia născută

Andreea Damian

Cinema feminin spaniol ⎢ Cineastele deschizătoare de drum

Ciocîrlan

Cântăreață celebră, de nerecunoscut după lupta cu demonii alcoolului! Transformare incredibilă – FOTO

Andreea Damian

Programul pe zile la Neversea 2022. Festivalul începe pe 7 iulie

Andreea Damian

Scrie un comentariu