Tabu
PEOPLESlider

Fiica lui Liviu Vârciu, debut în showbiz alături de tatăl său. Ce planuri are Carmina

Carmina Vârciu, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, se pregătește pentru debutul său în lumea showbiz-ului.

Avându-l ca tată pe cunoscutul artist, tânăra își croiește propriul drum în lumea showbiz-ului. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Playtech Știri, Carmina dezvăluie planurile sale pentru viitor. 

Ea mărturisește că, în prezent, se ocupă cu vlogging-ul și blogging-ul, găsind astfel modalități de a câștiga bani în timpul studiilor universitare. Totuși, planurile ei nu se opresc aici. Carmina dorește să se lanseze și în industria muzicală, deși nu alături de tatăl său. 

Tânăra aspiră să aibă un debut individual, puternic și impactant în acest domeniu. Cu toate acestea, nu exclude o colaborare muzicală viitoare alături de Liviu Vârciu, recunoscând că a moștenit vocea tatălui său.

Carmina dezvăluie că, pe lângă aspirațiile muzicale, are și dorința de a se implica în lumea televiziunii. Ea și-ar dori să prezinte o emisiune TV alături de tatăl său sau să colaboreze într-un film. Experiența sa anterioară ca actriță în piese de teatru în perioada liceului îi conferă încredere în abilitățile sale. Carmina subliniază că relația specială cu Liviu Vârciu ar aduce un plus de autenticitate și conectare într-o colaborare televizată, mai ales în cadrul emisiunii „Nea Mărin” de la Antena 1.

„Sunt copia la indigo a tatălui meu, i-am moștenit toate părțile, și cele bune, dar și cele rele. Chiar și treaba cu datul din gură am moștenit-o tot de la el. În plus, avem aceeași carismă.

Mi-ar plăcea să prezentăm o emisiune tv sau să jucăm într-un film, mai ales că și eu sunt actriță. Am jucat la Arad, în piese de teatru, în anii de liceu. Mi-ar plăcea să facem echipă și la Nea Mărin, emisiunea de la Antena 1, ne-am completa foarte bine. Avem acest avantaj, de a ne citi gândurile, știu ce gândește, suntem spontani și glumeți, ne completăm foarte bine”, ni s-a mai confesat Carmina Vârciu, în exclusivitate pentru sursa citată mai sus. 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Adi de la Vâlcea, revoltat de limitarea tranzacțiilor cash

Andreea Damian

Căderea părului și Covid-19: există într-adevăr o legătură?

Andreea Damian

Detaliul terifiant dintr-un selfie postat de Jennifer Lopez

Andreea Damian

Fiica Andreei Esca se mută în casă nouă. Cum arată apartamentul pe care Alexia Eram l-a cumpărat

Andreea Damian

Alina Pușcaș și-a amânat nunta din cauza infestării cu COVID-19

Tabu Tabu

Românii pleacă fără să se mai uite înapoi și noi ne prefacem că nu știm că sărăcia îi alungă din țară

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu