Tabu
PEOPLESlider

Fost concurent „Chefi la cuțite“, ispită la „Insula iubirii”

„Insula iubirii“ va avea premiera pe 22 şi 23 iunie şi va fi difuzat în fiecare joi şi vineri, de la 20.30, la Antena 1. Show-ul aduce în atenţia telespectatorilor 10 ispite feminine şi 10 ispite masculine gata să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor. Telespectatorii vor putea cunoaşte câte nouă dintre acestea, urmând ca o ispită-surpriză să-şi facă apariţia chiar în primul episod al celui mai dur test de fidelitate.

Cinci cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaptelea sezon „Insula iubirii“, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii. În cele două stațiuni exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă tentaţiile să le distrugă relaţia.

Pe una dintre ispitele masculine ale emisiunii am putut s-o urmărim în cadrul altui show de la Antena 1. Este vorba despre Ahmad Daas, de 29 de ani. Originar din Israel, Ahmad s-a stabilit în România în urmă cu 5 ani, după o mare decepţie în dragoste. 

A lăsat în urmă o poziţie de conducere în domeniul securităţii şi peste 100 de angajaţi în subordine şi a venit în România unde şi-a deschis un restaurant cu profil oriental. Ahmad a apărut în sezonul 10 „Chefi la cuţite“, unde a făcut parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Ahmad vine la „Insula iubirii“ din dorinţa de a-i ajuta pe alţii să nu păţească ce a păţit el în dragoste.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Incredibil ce tarif are Alexandra Stan pe oră: „Se plătește bine”

Andreea Damian

Sfatul lui Gwyneth Paltrow pentru ștergerea cearcănelor înainte de fiecare covor roșu

Andreea Damian

Andreea Bălan și George Burcea, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi foști soți

Andreea Damian

Janet Jackson, discurs motivant împotriva violenței domestice la Gala Billboards 2018

realitatea

Tunsoarea Prințului Harry de pe coperta revistei People distrează și uimește internauții

Andreea Damian

Designerul lui Carmen Iohannis, replică acidă către Cătălin Botezatu

Andreea Damian

Scrie un comentariu