Tabu
HobbySlider

Fotografie cu Sorin Onisor – Brasov (partea 1)

Orasul Brasov este, pentru unii un loc de relaxare si numai bun pentru concediu sau weekend. Pentru altii, insa, este casa. Indiferent ca locuiesti la munte sau ca esti in vizita, nu ai cum sa nu observi maretia si frumusetea peisajelor.

Dupa cum v-am spus saptamana trecuta, incepem astazi un alt sir de postari cu fotografii ale artistului Sorin Onisor, de data aceasta din zona Brasovului.

Bucurati-va de natura

Natura ne uimeste de fiecare data daca avem rabdarea sa o privim si sa o ascultam. Bucurati-va de fiecare moment al zilei si al noptii si de frumusetea lor. Rasaritul ne invaluie cu lumina lui mangaietoare, pranzul este mult mai frumos la umbra unui copac, linistea dupa amiezii ne ajuta sa ne relaxam, apusul ne aduce calmul, iar noaptea este atat de profunda sub un cer instelat incat nici nu simti oboseala acumulata.

Despre Sorin Onisor

Sorin si-a descoperit dragostea fata de fotografie in 2003, cu ajutorul unui prieten care i-a facut cadou un aparat Kodak mic, pe film. Nascut si crescut la sat, artistul surprinde prin fotografiile sale puritatea satelor romanesti si a oamenilor de acolo, departe de tehnologii avansate si zumzetul oraselor.

Prin lucrarile sale, Sorin Onisor, va va purta inapoi in timp pentru a descoperi o Romanie frumoasa, arhaica, in care satul romanesc se pastreaza nealterat, pur si original.

Intr-un interviu, fotograful a  declarat ca: “satele romanesti sunt probabil tot ce mai avem autentic si mai frumos, in tara asta. Atat satele, locuitorii lor cat si peisajele care inconjoara aceste sate, sunt ceva propriu poporului roman si Romaniei si care lipseste cu desavarsire in cea mai mare parte a Europei si mai ales in vestul acesteia.”

Din 2009, Sorin Onisor a creat workshop-uri de fotografie, in care participantii pot invata de la el aceasta arta si pot explora meleagurile romanesti.

Va lasam sa admirati si voi fotografiile si poate va inspiram sa petreceti un weekend la munte!

Foto: Sorin Onisor –

ARTICOLE SIMILARE

Raluca Pastramă divorțează a doua oară. Ibrahim a confirmat totul

Andreea Damian

Tendinte in materie de incaltaminte toamna 2016

realitatea

Am testat garderoba minimalistă timp de o lună. Iată ce-am învățat!

Andreea Damian

Secretele de beauty ale Victoriei Beckham, dezvăluite de dermatologul ei

Andreea Damian

Prezentatoarea Pro TV cerută de soție de managerul UNTOLD chiar în prima zi de festival

Andreea Damian

Cum vei face cumpărăturile în siguranță pe măsură ce magazinele de haine încep să se redeschidă

Andreea Damian

Scrie un comentariu