Tabu
PEOPLE

Mario Fresh, gestul care a sensibilizat milioane de fani de pe Internet

Mulți îl știu drept solistul din familia muzicală a lui Alex Velea, “Golden Boy Society”, alții drept iubitul Alexiei Eram, fiica Andreei Esca, iar alții de la reality-showurile sau emisiunile de talente unde a participat. Dar puțini știu ce inima mare are Mario Gălățeanu sau Mario Fresh, care a înnebunit mii de internauți, în special fetele.
Tânărul solist a dovedit că are o inima și un suflet mare. Și asta pentru că aflat la alergare prin pădure Mario a găsit trei pisicuțe cu care s-a fotografiat și s-a filmat pe instatory și apoi a postat acestea pe rețelele de socializare sperând că le poate găși cât mai curând stăpân. “Au avut noroc de mine și eu de ele. Mi-au făcut ziua mai frumosă. Mâine e posibil că fiecare să aibă o familie”, a scris solistul pe rețelele de socialzaire.

mario fresh si pisicile
mario fresh si pisicile

“Fugeam și eu liniștit, ca omul, era o zi normală, liniștită în viața mea, când au părut cei trei nebuni sau nebune, căci nici nu știu ce sunt, încă. M-au rugat să-i iau acasă că le era foame frig, frică că-i calcă mașînă și am zis să-i iau acasă. Vreau să le găsesc câte un stăpân, sunt curați, blanzi și vreau să-i ajut”, a spus Mario untr-o filmare. În doar câteva ore solistul a primit peste 20.000 de aprecieri și mesajele au început să curgă și fanii solistului să-și dorească micuțele pisicuțe abandonate pe marginea drumului. Mario Fresh a mai publicat imagini cu pisicuțele in timp ce mâncau sau se odihneau iar la scurt timp și-a anunțat fanii că le-a găsit piscutelor și stăpâni. Însă nici acesta nu se aștepta că imaginile respective să poată strânge atâtea aprecieri si comentarii, fiind luat prin surprindere. Și s-a bucurat că a putut face un bine unor animăluțe neajutorate.

ARTICOLE SIMILARE

Angelina Jolie joacă tot mai murdar. De data aceasta l-a înfuriat la culme pe Brad Pitt

Andreea Damian

Anna Lesko și-a împărtășit rețeta secretă de cozonac

Andreea Damian

Sylvester Stallone s-a împăcat cu soția sa. Ce anunț a făcut marele actor

Andreea Damian

Augustin Viziru a devenit pe 14 iunie tată de fată

Tabu Tabu

Concertul A.S.I.A. de reunire, un eșec total!

Andreea Damian

Dana Budeanu, răspuns savuros când a fost întrebată dacă se vaccinează împotriva Covid-19

Andreea Damian

Scrie un comentariu