Home > Vedete > Mario Fresh, gestul care a sensibilizat milioane de fani de pe Internet

Mario Fresh, gestul care a sensibilizat milioane de fani de pe Internet

mario fresh si alexia eram

Mulți îl știu drept solistul din familia muzicală a lui Alex Velea, “Golden Boy Society”, alții drept iubitul Alexiei Eram, fiica Andreei Esca, iar alții de la reality-showurile sau emisiunile de talente unde a participat. Dar puțini știu ce inima mare are Mario Gălățeanu sau Mario Fresh, care a înnebunit mii de internauți, în special fetele.
Tânărul solist a dovedit că are o inima și un suflet mare. Și asta pentru că aflat la alergare prin pădure Mario a găsit trei pisicuțe cu care s-a fotografiat și s-a filmat pe instatory și apoi a postat acestea pe rețelele de socializare sperând că le poate găși cât mai curând stăpân. “Au avut noroc de mine și eu de ele. Mi-au făcut ziua mai frumosă. Mâine e posibil că fiecare să aibă o familie”, a scris solistul pe rețelele de socialzaire.

mario fresh si pisicile

mario fresh si pisicile

“Fugeam și eu liniștit, ca omul, era o zi normală, liniștită în viața mea, când au părut cei trei nebuni sau nebune, căci nici nu știu ce sunt, încă. M-au rugat să-i iau acasă că le era foame frig, frică că-i calcă mașînă și am zis să-i iau acasă. Vreau să le găsesc câte un stăpân, sunt curați, blanzi și vreau să-i ajut”, a spus Mario untr-o filmare. În doar câteva ore solistul a primit peste 20.000 de aprecieri și mesajele au început să curgă și fanii solistului să-și dorească micuțele pisicuțe abandonate pe marginea drumului. Mario Fresh a mai publicat imagini cu pisicuțele in timp ce mâncau sau se odihneau iar la scurt timp și-a anunțat fanii că le-a găsit piscutelor și stăpâni. Însă nici acesta nu se aștepta că imaginile respective să poată strânge atâtea aprecieri si comentarii, fiind luat prin surprindere. Și s-a bucurat că a putut face un bine unor animăluțe neajutorate.

Articole asemanatoare
matteo
Antonia și Ilinca Vandici au fost invitate la botezul fiicei lui Matteo
Mario Fresh
„Ginerele” Andreei Esca, rupt cu bătaia la Mamaia. Alexia Eram a asistat îngrozită
alex velea la sala
Cum și-a câștigat celebritatea solistul Alex Velea
antonia si alex velea
Ce mesaj emoţionant i-a scris Antonia partenerului ei Alex Velea

Comenteaza acest articol

Mario Fresh, gestul care a sensibilizat milioane de fani de pe Internet

by Tabu Tabu   1 min
0