Tabu
PEOPLESlider

Andra și Cătălin Măruță și-au sărbătorit fiica

Mare sărbătoare a fost în familia unuia dintre cele mai frumoase cupluri din showbizzul de la noi. Andra și soțul ei Cătălin Măruță au avut parte de sărbătoare ieri în familia lor, căci au sărbătorit-o pe fiica lor Eva, micuța împlinind cinci anișori și primind o mulțime de felicitări.

andra si eva maruta
andra si eva maruta

În ultima vreme Eva Măruță s-a făcut remarcată pe rețelele de socializare datorită materialelor de tip vlog făcute de părinții ei. Astfel că fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a adunat milioane de urmăritori care o felicită și o urmăresc cât este de dezinvoltă pentru vârsta ei. Și părinții ei i-au scris mesaje de dragoste pe care le puteți citi în continuare. “La mulți ani, Eva mea, pisică mică!

eva-- maruta
eva– maruta

Ești atât de curajoasă, deșteaptă și bună, îți mulțumesc să îmi dovedești zilnic că lumea este frumoasă, că de noi depinde asta. Te iubesc și o să te ocrotesc mereu, atât cât îmi stă în putere! @evamaruta”, a scris Cătălin Măruță pe pagina sa. Iar Andra a scris și ea următorul mesaj pentru fiica ei. “La mulți ani, EVA! Îți dorim tot ce e mai bun şi mai frumos în viaţă, multă sănătate, noroc și toate

catalin maruta si eva
catalin maruta si eva

visele tale să devină realitate. La mulţi ani bubulină”, lîngă niște fotografii cu minunea de fetiță. În plus, Eva a avut parte de o petrecere pe pajiște, în grădină, cu mulți copii dar și cu Andra Gogan, vocea ceelebrei Plusica dar și cu un magician celebru.

ARTICOLE SIMILARE

Céline Dion părăsește scena dintr-un motiv foarte dureros

Andreea Damian

The Rolling Stones | Expoziție itinerantă și aniversară la Marsilia

Ciocîrlan

Detoxifierea: Curatenia de primavara a organismului (partea 2)

realitatea

Moduri istețe de a face sistemul digestiv să funcționeze fără probleme de sărbători

Andreea Damian

Săptămâna modei de la Paris | Balenciaga, un spectacol la culmea emoției

Andreea Damian

Dua Lipa va cânta în noul film din seria James Bond

Andreea Damian

Scrie un comentariu