Tabu
Image default
CULTURE Slider

HAVASI ⎪ Online Live Concert Show

Pe 29 decembrie, de la ora 21 (ora României), HAVASI, unul dintre cei mai faimoși pianiști contemporani, va susține un concert live la Budapesta. Evenimentul va fi disponibil în regim de live streaming, iar toți cei care îi îndrăgesc muzica se vor putea bucura atât de piesele cunoscute, cât și de noile sale compoziții, create în timpul pandemiei.

În ultimii ani, pianistul HAVASI a devenit cea mai mare senzație a arenelor sportive și a sălilor de concerte din Europa. Un artist devenit fenomen al muzicii și un pianist iubit de milioane de oameni, HAVASI le pregătește fanilor săi o nouă surpriză la sfârșit de an. Pe 29 decembrie, artistul va susține un concert online spectaculos, din care nu vor lipsi tobele japoneze, soliști de coarde și cântăreți de operă. 

Premieră mondială 

Concertul va fi transmis live de la Arena Sporturilor din Budapesta cu ajutorul a 20 de camere și al tehnologiei de transmisie de ultimă generație, începând de la ora 21 (ora României). HAVASI își va interpreta cele mai îndrăgite piese și va fi pentru prima oară când își va prezenta cele mai recente compoziții, pe care le-a creat în timpul pandemiei.

Informații despre bilete

Cumpărătorii biletelor vor putea accesa concertul online pe computerele sau dispozitivele lor mobile, folosindu-și adresa de e-mail și parola. Un bilet doar pentru transmisiune costă 48 RON, iar fanii artistului își pot achiziționa și pachetul Gold, în valoare de 72 RON, care le va permite să descarce atât albumul Best of Symphonic pe două CD-uri, cât și filmul concertului Best of Symphonic la calitate HD.

Pentru mai multe informații: HAVASI GLOBAL LIVE STREAM

ARTICOLE SIMILARE

“Restul e tăcere” concurează pentru “Cel mai bun film străin” la Festivalul de la Palm Springs

realitatea

Emmanuel Macron i-a promis lui Donald Trump că-i va trimite un nou copac

Andreea Damian

Cele mai importante schimbări la menopauză. Iată cum poți reduce semnele îmbătrânirii

Andreea Damian

Ce au în comun Regina Elisabeta a II-a și actrița Marilyn Monroe

Andreea Damian

Dans ⎢ În culisele «One Shot», creația postumă a lui Ousmane Sy

Ciocîrlan

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson „s-a ascuns într-un frigider” pentru a evita un interviu

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu