Tabu
Image default
lifestyle

Havasi, din nou la Bucureşti

În decembrie anul trecut, celebrul boxer-devenit-pianist ungur Balazs Havasi fascina publicul Sălii Palatului cu un concert pasional, interpretat cu o viteză năucitoare. Şi ne acorda acest interviu scurt, dar exclusiv.

Se pare că latura artistică (sau poate cea sportivă?) a talentatului muzician deţinător de 11 discuri de platină a vibrat la întâlnirea cu Bucureştiul (pe care, oricum, toţi muzicienii străini îl confundă cu Budapesta), sau poate, pur şi simplu, s-a simţit ca acasă. Cert e că Havasi revine la Bucureşti pe 3 noiembrie 2012, tot la Sala Palatului, cu o altă producţie promovată de Amphitrion, Symphonic Concert Show, un spectacol impresionant, cu peste 100 de artişti.

Fidelă trendului multiart care caracterizează showbizul ultimilor ani, producţia va include patru “capitole ample”: un melanj Pensulă şi Pian (omagiu adus artei plastice), o bătălie a instrumentelor muzicale, un melanj rock-clasic (Drum and Piano Show), respectiv pop-muzică de cameră (The Unbending Trees), accentuate cu elemente vizuale în continuă schimbare. Efectul final va fi, din câte se spune, un trip muzical de vreo două ore şi jumătate, sau, după cum îl descrie comunicatul de presă emis de organizatori, un “montaigne russe emoţional”. Trailerul evenimentului poate fi vizionat aici.

Puteţi achiziţiona bilete începând cu marţi, 19 iunie, în reţeaua Diverta, la magazinul Muzica, la Sala Palatului sau online, pe myticket.ro

ARTICOLE SIMILARE

Petra Nemcova se dezbracă evreiește – FOTO

realitatea

ANDREEA MANTEA – Dieta de vara

realitatea

Full Figured, Full Gifted

Interviu: Cătălin Mitulescu

realitatea

Dita von Teese se laudă cu viața ei sexuală

realitatea

Madonna are păduchi!

realitatea

Scrie un comentariu