Home > Agenda > Havasi, din nou la Bucureşti

Havasi, din nou la Bucureşti

În decembrie anul trecut, celebrul boxer-devenit-pianist ungur Balazs Havasi fascina publicul Sălii Palatului cu un concert pasional, interpretat cu o viteză năucitoare. Şi ne acorda acest interviu scurt, dar exclusiv.

Se pare că latura artistică (sau poate cea sportivă?) a talentatului muzician deţinător de 11 discuri de platină a vibrat la întâlnirea cu Bucureştiul (pe care, oricum, toţi muzicienii străini îl confundă cu Budapesta), sau poate, pur şi simplu, s-a simţit ca acasă. Cert e că Havasi revine la Bucureşti pe 3 noiembrie 2012, tot la Sala Palatului, cu o altă producţie promovată de Amphitrion, Symphonic Concert Show, un spectacol impresionant, cu peste 100 de artişti.

Fidelă trendului multiart care caracterizează showbizul ultimilor ani, producţia va include patru “capitole ample”: un melanj Pensulă şi Pian (omagiu adus artei plastice), o bătălie a instrumentelor muzicale, un melanj rock-clasic (Drum and Piano Show), respectiv pop-muzică de cameră (The Unbending Trees), accentuate cu elemente vizuale în continuă schimbare. Efectul final va fi, din câte se spune, un trip muzical de vreo două ore şi jumătate, sau, după cum îl descrie comunicatul de presă emis de organizatori, un “montaigne russe emoţional”. Trailerul evenimentului poate fi vizionat aici.

Puteţi achiziţiona bilete începând cu marţi, 19 iunie, în reţeaua Diverta, la magazinul Muzica, la Sala Palatului sau online, pe myticket.ro

Articole asemanatoare
lady gaga
Lady Gaga organizează un concert caritabil pentru cei care luptă cu COVID-19
Red Hot Chili Peppers a cântat literalmente monumental în Egipt
Mariah Carey
Un cunoscut ONG îi interzice lui Mariah Carey să cânte în Arabia Saudită
The CURE vine pentru prima dată în România pe data de 22 iulie 2019

Comenteaza acest articol

Havasi, din nou la Bucureşti

by   1 min
0