Home > Lifestyle > Horoscopul carierei în lunile de iarnă!

Horoscopul carierei în lunile de iarnă!

Cariera Berbecilor: Şeful o s-o lase mai moale cu sarcinile suplimentare în ianuarie. Tu, însă, vei simţi nesiguranţa locului de muncă motiv pentru care vei privi cu mai multî seriozitate sarcinile tale de serviciu. În februarie vei culege roadele tuturor eforturilor tale.

Carieră Taur: În decembrie nu o sa ai parte tocmai de armonie la locul de muncă, iar tensiunea va continua până în ianuarie. O lună mai târziu vei conştientiza că lupta cu colegii de la serviciu este o luptă inutilă.

Carieră Gemeni: E cazul să laşi problemele acasă, la muncă e nevoie doar să te eficienţa ta. În februarie va trebui să rezolvi tot ce-ai amânat până atunci.

Carieră Rac: Luna decembrie e de partea ta. Nu-ţi face griji, meritele îţi vor fi recunoscute! Chiar dacă în ianuarie vei simţi nevoia să avansezi, e cazul să te gândeşti cât efort necesită o schimbare.

Carieră Leu: În decembrie, munca ta va avea ecou şi-ţi vei primi recompensa. În ianuarie e posibil ca meritele să nu-ţi fie la fel de bine răsplătite atribuţiile. Iar în februarie vei simţi că volumul de muncă este unul normal, căruia îi poţi face faţă.

Cariera Fecioară: Luna decembrie te pune pe gânduri în ceea ce priveşte ascensiunea ta profesională. În ianuarie vei constata că e nevoie de un plan bun pentru a reuşi, iar în februarie vei culege roadele acestor decizii înţelepte.

Cariera Balanţă: În luna decembrie vei fi dezamăgit de aportul tău la serviciu. Luna ianuarie vine la apchet cu foarte multe atribuţiuni, cărora s-ar putea să nu le faci faţă. Februarie va fi o lună eliberatoare pentru tine.

Carieră Scorpion: Pentru tine luna decembrie aduce la pachet multe provocări profesionale. Încearcă să menţii afară disputele la locul de muncă. Lunile viitoare trebuie să fii prudent în decizii astfel totul se va răsfrânge asupra ta.

Carieră săgetator: În decembrie vei simţi că vrei să faci lucruri noi pentru că deja ai acumulat suficientă experienţă. Luna ianuarie îţi scoate în cale persoane care te vor ajută să pătrunzi în anumite cercuri profesionale. În februarie vei reuşi să te bucuri de munca depusă anterior.

Cariera capricorn: O să cam amesteci problemele de acasă cu cele profesionale şi asta nu-i decât în detrimentul tău. Locul de muncă nu-ţi va fi afectat, însă şansa de progres, da!

Carieră vărsător: Ai cale liberă spre succesul profesional. În decembrie vei avea oameni profesionişti în jurul tău, ceea ce în următoarele luni te va ajuta să termini nişte proiecte importante.

Cariera peşti: În luna decembrie vei conştientiza ce-i mai bine pentru tine, din punct de vedere profesional. Luna ianuarie va fi una de încercare pentru tine, căci vei avea tendinţa de te baza prea mult pe cineva care te va lăsa la greu. în februarie, persoana care te-a lăsat baltă anterior îţi va oferi din nou sprijinul, însă îl vei refuza.


Loading...

Comenteaza acest articol

Horoscopul carierei în lunile de iarnă!

by   2 min
0