Home > Lifestyle > Mihaela Radulescu face lumina in cazul lui Stefan Banica Jr.! Ce spune despre firea lui violenta!

Mihaela Radulescu face lumina in cazul lui Stefan Banica Jr.! Ce spune despre firea lui violenta!

Daca pana acum s-a tot vorbit despre asa-zisa violenta a lui Stefan Banica Jr., de care nu ar fi scapat niciuna dintre iubitele artistului, acum Mihaela Radulescu s-a decis sa faca lumina, si sa inchida gurile rele.

Zvonurile cum ca Stefan ar fi un om violent, care si-ar altoi partenerele de viata, au fost dezmintite de Mihaela Radulescu, care a precizat ca fostul ei sot este una dintre cele mai blande persoane, si ca nu a atins-o niciodata de-a lungul relatiei lor.

“Stefan e cel mai bland om din lume. Este o tampenie din partea celor care spun despre el ca e violent. Am stat cinci ani cu el si nici macar o data nu mi-a dat un branci. Nu cred ca ar putea face asta vreodata. Nu este in regula sa spui asta, nu as spune niciodata eticheta asta pe Stefan”, a spus Mihaela pentru “La Maruta”.

Totodata, vedeta a vorbit si despre presupusa idila dintre Dani Otil si Roxana Ionescu. “O primim si pe Roxana acasa, e o fata frumoasa. Si el a citit multe despre mine in ziare si eu despre el. Daca nu vorbesti acasa despre asta sau nu discuti despre ce e in ziare, nu duci o relatie nici pana la primul rasarit de soare. Bine ca nu a fost vazut cu tine ca atunci chiar imi faceam probleme”, a spus Mihaela Radulescu, invitata in platoul emisiunii moderate de Catalin Maruta.

Articole asemanatoare
Fashion Trends Spring/Summer 2015 – Carolina Herrera
Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!
Ce frumoasa e fata cu care DANI OTIL a inlocuit-o pe MIHAELA RADULESCU
MIHAELA RADULESCU prinsa in ofsaid! Foto!

Loading...

Comenteaza acest articol

Mihaela Radulescu face lumina in cazul lui Stefan Banica Jr.! Ce spune despre firea lui violenta!

by realitatea   1 min
0