Tabu
PEOPLESlider

Împăcarea momentului! Cristina Cioran, de mână cu tatăl fetiței sale, Alex Dobrescu

Cristina Cioran a reacționat după ce a fost surprinsă, recent, alături de fostul ei partener, Alex Dobrescu. Mulți au crezut că cei doi s-ar fi împăcat, dar se pare că realitatea este alta.

Recent, Cristina Cioran a fost surprinsă în timp ce se ținea de mână cu fostul partener Alex Dobrescu. Mulți au crezut că cei doi și-au rezolvat problemele și s-au împăcat, dar în realitate nu este deloc așa.

Imaginile cu cei doi protagoniști care au apărut în presă au luat prin surprindere pe toată lumea, pentru că actrița a spus de mai multe ori că nu s-ar împăcat cu tatăl fiicei sale.

Cristina Cioran a mărturisit că încearcă să se înțeleagă de dragul fiicei lor, dar nu s-au împăcat și, în prezent, nu mai formează un cuplu. Vedeta se bucură din plin de rolul de mamă și de timpul petrecut alături de fetița ei, Ema.

„Ne-am întâlnit întâmplător în club, am mai vorbit și după am plecat împreună și la clubul de lângă. El m-a luat de mână într-adevăr, dar nu ne-am împăcat. Nu, nu, a fost așa o seară zăpăcită. Nu exclud nimic, dar nici nu cred că se va întâmpla asta. Nu suntem un cuplu.”, a spus Cristina Cioran.

Cristina Cioran a anunțat la sfârșitul anului trecut că ea și tatăl copilului ei au luat-o pe drumuri separate. Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu nu se mai înțelegeau deloc, astfel că au decis să pună punct relației. În ultima perioadă, neînțelegerile între ei apăreau tot mai des. Deși a încercat să își salveze relația, vedeta și-a dat seama că nu va reuși să schimbe nimic.

ARTICOLE SIMILARE

Ce surpriză i-a făcut Andreea Bălan iubitului ei, tenismenul Victor Cornea, de ziua lui

Andreea Damian

Cine este Asma al-Assad, supranumită Prima Doamnă a Infernului

Andreea Damian

Descoperire uimitoare despre corpul feminin

Andreea Damian

Meghan Markle va prelua una dintre cele mai importante obligații ale Reginei

Andreea Damian

Lumea întreagă protestează împotriva poluării doar românii cer azi mai multe șosele pentru #șîeu

Dora Constantinovici

Incident grav în Parcul Kiseleff! Un copac a căzut peste fiica cântăreţului Matteo. Cum se simte micuța

Andreea Damian

Scrie un comentariu