Tabu
Image default
PEOPLESlider

Împăcarea momentului! Cristina Cioran, de mână cu tatăl fetiței sale, Alex Dobrescu

Cristina Cioran a reacționat după ce a fost surprinsă, recent, alături de fostul ei partener, Alex Dobrescu. Mulți au crezut că cei doi s-ar fi împăcat, dar se pare că realitatea este alta.

Recent, Cristina Cioran a fost surprinsă în timp ce se ținea de mână cu fostul partener Alex Dobrescu. Mulți au crezut că cei doi și-au rezolvat problemele și s-au împăcat, dar în realitate nu este deloc așa.

Imaginile cu cei doi protagoniști care au apărut în presă au luat prin surprindere pe toată lumea, pentru că actrița a spus de mai multe ori că nu s-ar împăcat cu tatăl fiicei sale.

Cristina Cioran a mărturisit că încearcă să se înțeleagă de dragul fiicei lor, dar nu s-au împăcat și, în prezent, nu mai formează un cuplu. Vedeta se bucură din plin de rolul de mamă și de timpul petrecut alături de fetița ei, Ema.

„Ne-am întâlnit întâmplător în club, am mai vorbit și după am plecat împreună și la clubul de lângă. El m-a luat de mână într-adevăr, dar nu ne-am împăcat. Nu, nu, a fost așa o seară zăpăcită. Nu exclud nimic, dar nici nu cred că se va întâmpla asta. Nu suntem un cuplu.”, a spus Cristina Cioran.

Cristina Cioran a anunțat la sfârșitul anului trecut că ea și tatăl copilului ei au luat-o pe drumuri separate. Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu nu se mai înțelegeau deloc, astfel că au decis să pună punct relației. În ultima perioadă, neînțelegerile între ei apăreau tot mai des. Deși a încercat să își salveze relația, vedeta și-a dat seama că nu va reuși să schimbe nimic.

ARTICOLE SIMILARE

George Buhnici, arestat în Bulgaria. Ce a făcut vloggerul

Andreea Damian

Văduva lui David Bowie, modelul Iman, premiată la Veneția

Andreea Damian

Șase concepții greșite despre sexul în vacanță

Andreea Damian

Marimekko | Aspectul nordic care definea libertatea și bucuria

Andreea Damian

Angela Gheorghiu: „Nu datorez nimic României, nu am fost susținută niciodată de acest stat”

Andreea Damian

Ce nume a ales Prințesa Eugenie pentru fiul ei. Prima fotografie cu bebelușul regal

Andreea Damian

Scrie un comentariu