Tabu
PEOPLE Slider

Irina Rimes, dezvăluiri despre bărbatul din viața ei

irina rimes

Îndrăgita solistă din Moldova care a dat lovitura în țară noastră cu piesele ei a avut un început de an agitat pe patul de spital, după ce și-a anulat concertele de sfârșit de an. Însă Irina Rimes după acest episod a ajuns într-o vacanță cu noul bărbat din viață ei, unde și-a încărcat bateriile și i-a venit inspirația pentru noi proiecte.
Irina Rimes este în permanență aproape de fanii ei și după vacanță de la începutul anului le-a adus celor care o iubesc o piesă sensibilă, al cărei video clip a fost realizat din momente emoționante din cadrul turneului “Cosmos”, “Băiatul meu frumos”. Piesa este despre cei care trăiesc aceeași pasiune ca artistă și simt fiecare vibrație din concertele ei și-i este dedicată omului care și-a pus amprenta asupra Irinei și a universului ei.

irina rimes
irina rimes

“Am avut parte pe scenă de cele mai strălucite momente din viața mea de până acum alături de oamenii care mi-au devenit frați și surori. Scena este locul unde nu avem altă credință decât muzică, respirăm și trăim din tot ceea ce creăm împreună și asta ne unește. Videoclipul piesei “Băiatul meu frumos” aduce omagiu oamenilor cu care împărtășesc aceeași pasiune pe aceeași scenă cu mine. “Băiatul meu frumos” este dedicată omului care m-a reînviat, care a fost un întreg moment al viețîi mele și în jurul căruia mi s-a învârtit universul până când a ajuns la ceea ce este acum. Vreau să îi mulțumesc acestui om, acestei iubiri, care m-a înființat și desființat că să ajung la esența sentimentului de dragoste pentru muzică. Vreau să urmăriți acest videoclip și să simțiți ce simțim noi atunci când suntem pe scenă. Vreau să simțiți ce simt și eu atunci când cânt alături de ei”, a declarat Irina Rimes. Piesă a fost compusă de Irina Rimes – text și linie melodică, Damian Rusu – producție, Andi Bănică – backing vocal. Deși are un alt iubit acum solista a avut o relație controversată cu Andi Bănică, cu care s-a căsătorit și din cauza cui ar fi compus multele piese de succes lansate pînă acum.

ARTICOLE SIMILARE

National Geographic SUA recunoaşte că a fost o revistă rasistă

Dora Constantinovici

Judi Dench e coperta revistei British Vogue la 85 de ani

Andreea Damian

Bill Gates l-a bătut pe Jeff Bezos și redevine cel mai bogat om al planetei

Andreea Damian

Motivul bizar pentru care Serena Williams nu va sărbători ziua de naștere a fiicei sale

Andreea Damian

Secretul intimității dintre parteneri: cum să ai parte de sex fantastic după zeci de ani împreună

realitatea

Antonio Banderas se întoarce la Melanie Griffith, după 4 ani de la divorț?

Andreea Damian

1 comentariu

Irina Rimes, dezvăluiri despre bărbatul din viața ei – VSApolis 29 April 2020 at 20:31

[…] Citeste mai mult […]

Răspunde

Scrie un comentariu